SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#756. Kan man inte få sova ifred?? –vilken trafik!!

Här har man jobbat hårt med att skaffa det nödvändiga?? –så vill man ta en tupplur.  Å så kommer en det en ständig ström av bilar?? –med massor av folk, å glor gör dom?? –på mitt läger!!

Vi vet ju alla hur jobbigt det är att få en blund i ögonen?? –med störande ljud, från trafik och människor?? –som drar fram utanför ens boning. Nu skulle man ju kunna gå till anfall?? –hoppa upp och ge dom en minnesbeta?? –någon stans där det gör riktigt ont!!

Men nu är jag av en fridfull natur nästan jämt?? –och annars dödar jag bara till husbehov?? Så jag ligger kvar här och slappar?? –uppe i mitt träd!!

Inlagt 2013-05-24 06:36 | Läst 3662 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fin leopard i en avslappnad ställning. Vaksam men avslappnad.
Svar från Bob Bovin 2013-05-25 07:47
Hej,
Så slapp skulle man va.
Ha fin helg
Bob
Gulliga kattdjuret även om det ser lite lömskt ut...är det så att det ligger där ni kommer med bil för att kika på djur..hade jag inte gillat om jag var leopard...skulle vilja hoppa ner och skrämma er.
Gun-Inger
Svar från Bob Bovin 2013-05-26 18:09
Hej igen,
Den är ganska lik den katt min dotter har. Jag har just varit hos den.
Leoparden vilar ofta uppe i träden och är svår att se. Men när någon får syn på en så kommer flera guider dit. Om man hade gått ur bilen hade de nog anfallit. Leoparden är ökänd för att ta människor i mörkret, nära lodgerna eller byarna.
Ha det bra
Bob