SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#980. Toarullarna avslöjar?? –men vad??

Ibland är det svårt att avslöja?? –var en person bor?? Idag är storstaden en sådan mix av människor?? –en omöjlig massa av individer från när och fjärran!! Men så kan man få en ledtråd??

Fotoflanören har strosat runt i storstaden en del i helgen och förvånats över hur mycke turister det är i staden, även en regnig vinter?? I Gamla stan är det nästan en majoritet för turister från många länder?? –och man går där och lyssnar till alla möjliga språk?? –mest ryska!!

Så är det en och annan svensk?? –det hör man. Ett av de verkliga vattenhålen i Gamla stan är konsumaffären?? –den enda på denna ö?? Här blandas turister och urinvånare i en salig röra?? –men det finns ett sätt att skilja dem åt när de kommer ut ur affären?? Urinvånarna har köpt många toarullar!!

Gamla stan anno 2013-12-25

Inlagt 2014-01-03 07:06 | Läst 2003 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Jag är inte förvånad! Trots allt så har ju turisterna semester när de besöker oss. För urinnevånarna, är det full rulle ;) som gäller... Och det visar du fint i cooperation här. Hushållning med knappa resurser. Sammanfattningsvis, hushållsrullar... Med tillönskan om att din dag rullar på! //Peter
Svar från Bob Bovin 2014-01-03 10:22
Hej Peter,
Lokalbefolkningen stretar på för fullt i helg och söcken. Då blir det slut på rullarna ibland. Konsum har har en central lösning.
Jag har slutat med rullar och kör digital
Bob
Du drar snabba slutsatser Bob. Som självutnämnd urinvånarvetare undrar jag om inte de gamla husen vid regnväder läcker vatten från taken och ökar torkpapperbehovet till betydande del.
Snygg gråskala i bilderna
Svar från Bob Bovin 2014-01-03 10:26
Hej,
Du kan ha rätt, husen är gamla. Men där jag hade glädjen att fira julen hade vi inget takdropp.
Jo det var grått så det rullade in naturligt i bilden.
God fortsättning
Bob
Det heter ju urin-vånare...