SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4759. Så är det ännu i USA?? –vår corre visar!!

På västsidan intet nytt?? –det ser lika dant ut som för fyrtiofem år sedan?? –vår corre Jan kör öster ut från Frisco och då kan man tanka vid ett sådant här ställe?? –med pump och diverse?? Även bete!!

Jan och syster Mia såg likadana tankställen när de åkte runt i den västa delen av USA 1979-80 i en grön SAAB. Då tankade vi ”gas” vid små affärer med några enkla pumpar och betalade med kreditkort i kassan. Det enda som ändrats, tror jag, är priset. Då kostade en gallon en dollar!!

Nu kör Jans familj den här hyrbilen:

Junior corren Leo visar, här vid Tioga Rd, den snoffsiga SUVen familjen åker omkring med

Har man hyrt en sådan lyxkryssare så upplever man troligen samma pris på soppan idag. Om man tankar på det här enkla stället i Escalon så brukar man gå in och köpa dricka med hamburgare eller Hot Dogs. Den här lilla orten Escalon ligger strax öster om Manteca nära San Fransisco. Vanligen finns i en sådan liten affär både en vakthund och en vaktande katt!!

En mini Mart i USA har det mesta att sälja för det dagliga livet

Katten är ovanligt välkammad??

Vakthavande katt hos Escalon mini mart anno 2024-07-15

Inlagt 2024-07-17 02:47 | Läst 519 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Känner igen den där typen av ställen. Kul med katten. Minns att vi även såg och tankade vid liknande butiker i Australien. Då var det också noga med att de hade is, och naturligtvis "bait". De kunde även inhysa det lokala postkontoret.
Hälsningar Lena
Svar från Bob Bovin 2024-07-17 16:02
Hej Lena,
I Australien brukar det också stå hur långt det är till nästa ställe. Speciellt in mot the out back. Dessutom är det pub med XXXX. Jan känner till detta också vad Aussi kräver då kört runt gammal bil också där. Han har också stampat på sju kontinenter.

Ha fin dag
Bob