SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4743. Slit och släng??

En gubbe skäms att tvingas in i slit och släng svängen?? Den ville inte starta direkt på morgonen?? –den sökte så html signal och hittade efter någon minut men tappa snabbt igen??

Under ett frustrerande väntande på meningslös dos nyheter?? –kunde den hålla igång hel dagen?? Vår son och corre i Kållered, hade en alvarlig dom efter en del tester?? –köp en ny för den här stannar vilken dag som helst?? Å det duger ju inte under Tour de France?? Han åkte till storlager firman å satt upp den nya 55 tummaren på några minuter??

Här kan ni se var den gamle trokännaren hamnade efter 15 år i tjänst??

Slit och släng med vår gamla trotjänare TV till tippen i Lund anno 2024

Inlagt 2024-07-01 00:01 | Läst 337 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Trist, men ändå trevligt med en större TV, det behöver du för att njuta ännu mer av 'touren'! Har själv en 65" men hade också en äldre 32" som plötsligt gav upp i våras, bilden visades plötsligt inte längre.. Behöver då och då 2 TV apparater så det fick bli en ny 32", det komiska är att en ny TV i likvärdig storlek alltid har kostat samma summa i siffervärde, alltid mellan 4000 - 5000:- , men självklart olika summor i 'pengavärde' så klart.. Minns första gången jag såg en 'färg TV' i början/mitten på 60-talet, han (grannen) jobbade dessutom på SVT, den TV:n minns jag kostade också nånting på 4000:- , som ju var väldigt mycket pengar då.. Så TV apparater har egentligen blivit bra mycket billigare med åren.. Min 65" kostade 25 000:- för 3 år sen.
Hälsn!
Hej Bob.
Grattis till den nya TV:n.
Jag menar att vår nya TV är 48 tum - 55 så vi hade varit tvungna att bygga om och riva en vägg :-) :-) heh heh.
Men nu får du några stora och vackra bilder från TdF.
Idag måste vi se om Mads P kan överraska på dagens platta etapp eller om Mørkøv kan kör lead ut för Cavendish.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Min första platta TV på 32” kostade runt 12000 på nyårsrea för runt en 15-20 år sedan, den hängde med tills för några år sedan då det kom upp rök ur den, fick ta ut den på gräsmattan och sedan till tippen. Nu har jag några runt 43-50”, i lägenheten har jag svårt med större än 50” då jag måste bygga om min hylla om jag tar in en större. Glädjande är att en 50” är runt halva priset mot vad jag gav för min gamla 32”. Just nu är jag i kolonin och ser TdF på en 43” och det går fint än så länge för Jonas
Vid flytten till vår lägenhet 2016 fick vi större vardagsrum och insåg att vi behövde uppgradera vår 32" TV. Det var svårt att läsa textremsan, Yngsta dottern saknade TV så hon fick den gamla och vi köpte en ny 55". För något år sedan fick vi meddelande om att TV4Play som fanns installerad på Tv:n inte skulle fungera längre då vår TV var för gammal.
Det fungerar dock att casta TV4 play från mobilen till TV:n :-) så den får leva vidare tills den ger upp.
Mvh Bengt