SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4073. Man får se upp?? --så man inte ser allting??

Farmor hade nog tagit illa vid sig?? –om hon hade kommit ner till torget i den lilla akademiska bondbyn i syd för att köpa frukt?? –och upptäckt hur ”avslöjande” damer klär sig??

Det är inte ovanligt att man kan se rakt genom alla lager?? –speciellt inte vid fint och varmt väder?? För att inte tala om hur det avslöjas alla tillgångar inom show business?? Röda mattan tillåter alla möjligheter att ”visa upp sig”??

Detta ger ju det vanliga livet en legitimitet att härma efter?? –å kanske man kan se den här bilden i det perspektivet??

Genomskinliga modet på torget i Lund anno 2022-08-26

Inlagt 2022-09-01 07:23 | Läst 1039 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det tror jag också hon gjort. Och i ärlighetens namn, allt vi ser är ju inte direkt vackert (OK, jag vet, ligger i betraktarens öga). Nu är det några år sen men jag har rest en smula i Indien, Japan, Thailand och Indonesien. Åtminstone mig slår det mig hur vackert kvinnorna där klär sig. Vackra, färgglada och luftiga kläder, långt från jeans och tights. Jag vet, detta är minerad mark, så får man nog inte uttrycka sig, ärkekonservativt att tänka så antagligen i den moderna identitets-, kultur- och genusdebatten. Men kör för det, ärkekonservativt då.......Många hälsningar/ Björn
Svar från Bob Bovin 2022-09-01 18:45
Hej,
Jag håller med.
Klädseln är verkligen olika på vår jord. Fest och vardag skiljer dock i nästan varje land. Vad gäller Japan så finns både djup tradition och idag influens från västvärlden.
Influenser över landgränser styrs nog av pengar, och då kanske det blir som på bilden.
Ha en fin kväll
Bob
Hej Bob.
Jeg havde set op lige med det samme 😀
Mvh og hav en god dag.
//Erik//
Svar från Bob Bovin 2022-09-01 18:46
Hej Erik,
Jag var ju dum nog att ta en bild.
Ha det väl
Bob