SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3780. I de högre sfärerna??

Det anses ju av många vara höjden här i livet?? –massor med bubbel?? –helst i Magnum storlek?? Den fösta pavan skall naturligtvis sabreras?? –den andra sprutas över kompisar??

Den tredje skall serveras så långt den räcker?? Livet är en seger?? –livet är en fest?? Så kan det kanske kännas ibland när man är ung??

Det är väl för väl att det kan vara fest ibland och att man kan ha kul?? –och så är det väl för de flesta ungdomar?? Med tiden inser man att livet inte alltid är en dans på rosor??

I den lilla akademiska bondby  finns det mycke ungdomar som ser den ljusnande framtiden an?? Många studerar mycket målmedvetet och när de har klarat en deltenta?? –kan man festa efter förmåga. Kanske kan det dyka upp några bubblor också:

Sfäriska höjder i Lund anno 2021-11-05

Inlagt 2021-11-12 07:43 | Läst 1450 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Det är alltid trevligt med ungdomar och barn, dom har energin och glädjen oförstörd. Glad och påpasslig bild! Vi ser fram mot att några av barnen och barnbarnen kommer hem över helgen. Ett par glas vin blir det säkert, kanske bubbel tom, men ingen sabrering. Jag äger ingen sabel……HälsningarBjörn
Svar från Bob Bovin 2021-11-12 11:31
Hej Björn,
Det är fint när barnen ger framtidstro. Det är fint att få besök av deras kraft och nytänkande.
Det har har varit dystra år med få besök av ungdomarna hit ned. Vi ser fram mot det.
Ha en fin helg
Bob
Hej Bob - fint färgfoto av en underbar situation - gillas - speciellt färgerna.
Lund och Roskilde/DK har nog många likheter. Du nämner till och med en av dem - ungdomen. De lockas så klart till universiteterne i båda städerna från större delar av området/landet.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
PS: Vi har också samma vackra "blomsterkummer" här i stan,
Svar från Bob Bovin 2021-11-12 19:25
Hej,
Du har rätt i att våra städer är mycket lika. Vi saknar dock direktkontakten med havet.
Ungdomarna spelar en viktig roll i stadens liv. Här fästas det en del och de äldre som deltager har mycket kul alla traditioner.
Jag var en gång i tiden ordförande i Kemiska föreningen. Där hade vi häftiga eftersitsar med internationella gästföreläsare. Till och med Nobelpristagare.
Så i Lund festar man
Ha en fest i weekend
Bob