SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3135. Shiiit!! –had no idea I’d write??

Fotoflanörens bilder är alltid uppe för fritt fantiserande?? –naturligtvis?? Å kanske man inte skulle ha någon bildtext alls?? –när man lägger ut det i en blogg på Fotosidan??

Lika fullt så kan det ju, kanske, vara kul för observatören att få veta hur tokig eller vild plåtslagaren är i sin bildtolkning?? Det är ju inte obligatoriskt att läsa bloggen?? –utan man kan ju bara titta på bilden och tolka den själv??

Bildtext kan ju vara bra och av ondo??

Skit också?? --hade ingen aning om min talang

Inlagt 2020-02-06 07:36 | Läst 2405 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej Bob - som vanligt humor i bild - gillas.
Jag har tidigare sagt (både i olika kommentarer men också i min egen blogg) att jag uppfattar bloggen som en elektronisk dagbok. En traditionell dagbok innehåller vanligtvis text, men bilder och andra saker kan sättas in i den också. Jag tror att bilder och text stödja hindanden i de flesta blogginlägg här på FS. Det finns några få stycken som laddar upp ett enda foto för bedömning, analys och kommentar. Båda sätten är helt OK för mig.
Jag läsar många inlägg och kommentera, i den mån jag kan och har förstånd och det är kanske inte så mycket (förstand altså) :-) :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.
PS: Jag kanske skriver mitt eget blogginlägg om "problemet" :-)
Svar från Bob Bovin 2020-02-06 17:17
Hej,
Jag tycker också att bloggar skall innehålla bilder och text. Ibland kanske man kan ha en bild i bloggen som inte har någon bildtext. Så gör jag ibland.
Men jag tycker alla kan göra som de vill. Det finns bloggar som bara innehåller en bild och de kan vara mycket intressanta.
Ha det väl
Bob