SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2303. Nosen över vattenytan??

Det är inte lätt att hålla nosen över vattenytan?? –nu för tiden?? Det mesta på klotet är problematiskt?? Krig, religion, koldioxid, metan, vatten och värme?? –och orättvis fördelning av naturens skatter??

Några få roffar åt sig det mesta?? –så att de flesta får för lite?? Främst av vatten och mat?? De få?? –eller marknaden?? –styr i en riktning mot överkonsumtion av naturens tillgångar?? Vilket leder till en miljöförstöring av obegriplig omfattning.

Marknaden säger att det enda sättet att lösa detta?? –är att låta marknaden (pengarna?) styra lösningarna på detta?? Hur skall vi kunna tro på det?? –då det är marknaden som satt jorden i denna rävsax??

Vi har olika sätt att hålla nosen över ytan

Vetenskapen skall lösa problemet med växthuseffekten?? –just att låta bli att bränna det fossila kolet?? Kanske kan de skarpa hjärnorna göra det?? –fort nog?? Det lär inte va politikerna eller räknenissarna som gör det??

Å andra sidan?? –människan är en del av naturen?? Å därmed bara ett annat alternativ än den stora meteoriten?? Vi kommer med andra ord bara blir en smal horisont i den geologiska lagerföljden?? –med markant hög halt av C och U??

Skall vi vara rädda?? –nä, några verkar klara det mesta?? –som den här polaren??

Krokodilen har klarat det mesta

Inlagt 2017-09-23 07:24 | Läst 4270 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver