Photocon
Aktiv medlem
Precis! Visa bilaga 111424
Men det är ju en himla tur att man kan laga god mat oavsett vilken kniv man har tillgång till...
Hört talas om kärringen (förlåt, kvinnan) som lagade soppa på en spik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notera: This feature may not be available in some browsers.
Precis! Visa bilaga 111424
Men det är ju en himla tur att man kan laga god mat oavsett vilken kniv man har tillgång till...
det underlättar med en så bra kniv som möjligt oavsett man lagar mat eller täljer pinnarPrecis! Visa bilaga 111424
Men det är ju en himla tur att man kan laga god mat oavsett vilken kniv man har tillgång till...
Nä tacka vet jag en Morakniv och en "Moraklocka" på en Canon! De e grejor de som ingen annan kan matcha. ;-)
A pro pos soppa och laga mat börjar jag undra om det inte är denna tråd som behöver "lagas". Här har lagts fram oumkullrunkerliga FAKTA redan i början av tråden. Den borde vara slut för ett par sidor sedan.
Det är bara det att just nu är Canonkniven slöare än Nikonkniven, och det har en del kockar svårt att acceptera, hade det varit tvärtom så hade canonkockarna snabbt slagit fast hur vass deras egen kniv är i jämförelse med andra knivar.Det kan inte vara lätt att inte vara vassaste kniven i lådan längre.
Eftersom den här tråden börjar spåra ur nu och den gäller Aftonbladet vs Canon så är min åsikt att Canon är betydligt bättre än Aftonbladet...... ;-)
Jag tror att det finns många fabrikanter som gråter av glädje över att de inte frambringat en slik grovkuggad skapelse som moraklockan EF 50/1.4 med "fusk-usm".
Verkligen fyndigt. Speciellt om man tror att knivens uppgift är att att klyva spagetti på längden och sen studera snittytan i mikroskop i ett dunkelt belyst rum.
Here we go again ... ett varv till? :-D
Here we go again ... ett varv till? :-D
Verkligen fyndigt. Speciellt om man tror att knivens uppgift är att att klyva spagetti på längden och sen studera snittytan i mikroskop i ett dunkelt belyst rum.
Jo, men H Olga blir glad och det kanske inte är så dumt att lira i samma klass som H Olga med tanke på hur bilder som vinner fototävlingar oftast ser ut och att sensationspressen ständigt skriker efter snabba läsarbilder från mobiltelefoner.
knivens uppgift kan vara att klyva hjärnan ...
Förvisso blir bilderna inte knivskarpa. Men det är väl aldrig fel (som Risedal så kärnfullt uttryckte det) att ha det vassaste verktyget i näven.
Dock ser det ut som om många skurit sig i näven när bilderna presenteras i kvällsblaskornas tryck. Och vad gäller matlagning kan mången god maträtt skära sig trots att skarpa verktyg använts vid beredningen.
Men det torde bero på att kocken inte skärpt sig utan varit slö.