En fotograferande sjömans ord och bilder.

Den danska varianten av B&B

Bed & Breakfast är ju välkänt.
I den enormt vackra och mysiga lilla staden Ærøskøbing hittade jag denna danska tolkning av B&B. Danskar är härliga!

Ærøskøbing ligger på ön Ærø nära tyska gränsen. Hela ön är riktigt vacker och trevlig. Rekommenderas verkligen som ett resmål. Vill man inte bo på B&B så finns i byen Marstal på öns östra sida ett trevligt vandrarhem. I Marstal kan man också hyra cyklar att ta sig runt med. Ön är inte större än att det är ett vettigt transportmedel.

Wikipedia om Ærøskøbing

Inlagt 2013-07-23 11:51 | Läst 2886 ggr. | Permalink

"Hej Erik - Jag måste naturligtvis agera på denna titel :-) Men du har helt rätt med allt du har skrivit - jag har också varit där och jag har också läst boken om Marstal fiskarna som gick så långt bort som New Foundland. Och dert var på segelfartyget eran! B & B ja men jag har bara sett det här och det beror förmodligen på att det har funnits ett bryggeri en gång. Fin fångat Erik. m.v.h. från Danmark."


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Erik - Jag måste naturligtvis agera på denna titel :-)
Men du har helt rätt med allt du har skrivit - jag har också varit där och jag har också läst boken om Marstal fiskarna som gick så långt bort som New Foundland. Och dert var på segelfartyget eran!
B & B ja men jag har bara sett det här och det beror förmodligen på att det har funnits ett bryggeri en gång. Fin fångat Erik.
m.v.h. från Danmark.
Svar från Mashavet 2013-07-24 00:34
Tack!
Ett bryggeri kan det ha varit ja.