Sommarmat
Gårdagens sommarsöndagsmiddag med ruccola, persilja,mynta, libbsticka, vårlök, rosmarin, koriander och chili från egen odling, god olivolja från Olja & Oliv i Stockholm, potatissallad, serranoskinka, chorizo, salchichón, tomat och rosésallad från Konsum i Leksand.
Smörgåsarna med tubost är en nödlösning. Jag äter inte ofta hemma sommartid, så en riktig ost skulle bara stå och bli förstörd.
Är jag förresten den enda i landet som tycker om att äta rosésallad så här?
Överallt läser man att den ska blandas med andra sorter. Jag tycker att den är god utan att blandas. Besk men god! Dessutom står den sig i kylen nästan hur länge som helst.
Hm... Den fotografiska kvalitén på det här inlägget var väldigt tveksam. Snabbskott med kompaktkamera. Men maten var god!
Ha det gott!
Hälsningar Lena