Foto Grafiska Frukter m.m från Vasastan

Ännu en Bloggjävel utsedd!

Normal 0 21 false false false SV ZH-CN X-NONE

 

I förra veckan fick jag ett bloggjävelpris av Bengan Björkbom som i sin tur fått stafettpriset av Tomas Engström. Den stafettpinnen skall jag nu skicka vidare.

Att välja ut en bloggare för att skicka stafettpinnen vidare till var inte svårt för mig. Den här mannen verkar på många plan, förutom sitt skrivande och fotograferande och sitt sociala engagemang verkar han också ha ett stort varmt hjärta. Troligtvis sitter det lite åt vänster också, men det vet jag ju inte så säkert. Vi har dessutom ungefär samma yrkesbakgrund som fotograf,  grafisk formgivare, originalare och bildkonstnärer och eftersom jag är enväldig domare här så ser jag det som ett extra plus.

BloggJävelutmärkelsestatuter:

Denna utmärkelse delas ut till bloggare som envist håller på sin särart och vägrar låta sig dras med i trender. För att nomineras ska man dessutom under lång tid regelbundet ha skrivit en tänkvärd blogg någonstans på internet. Antal läsare och kommentarer har ingen vikt i nomineringen, endast juryns dagsform är avgörande.

Den som får utmärkelsen (den utmärkte) ingår automatiskt i juryn, som alltid består av endast en person. Uppdraget att nominera en ny bloggare övergår alltså till den utmärkte.
Endast en person/blogg åt gången kan få utmärkelsen.
Den som fått utmärkelsen får gärna skriva något om vad denne tror är orsaken till utmärkelsen.

Den utmärkte får ingen JPEG att pryda sin blogg med. Men en kappa av betong, som inte vänder ens för en orkan, ska gjutas på ett varv i Polen så fort finansieringen är ordnad.
Detta är ett vandringspris men tyvärr får pristagarna bekosta frakten själva.


Mikael Good aka Chasid blir min bloggjävelpristagare och han får nu skicka stafettpinnen vidare till någon annan värdig bloggare, om han har lust såklart. Inget tvång här inte!

Efter att ha läst Mikaels senaste blogg idag där han skriver om pyramidspel och bloggutmärkelser får jag hoppas att han gillar det här upplägget bättre än BBA, vi får se!

 

Klockan börjar närma sig 02.00 och det är dax att slänga sig i bingen några timmar, näst sista natten i Brödåkra för den här gången.

/Bernt

 

Inlagt 2010-06-15 01:35 | Läst 5201 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Bloggjävel ska ska det heta! Djävel är för mycket finrum för denna råa utmärkelse :-D

Tre värdiga mottagare hittills, jag hade inte kunnat välja bättre själv.
Svar från kreatören 2010-06-15 09:14
Tack Ernst,
I de flesta fall skriver jag mina texter dagen före jag publicerar dom, det borde jag gjort här också.
Jävligt bra Bloggjävelval, Bloggjävel! :)
B)
Jag kan inte säga annat än att jag känner mig mycket hedrad över forumleringen och utmärkelsen :) Särskilt som jag fick utmärkelsen av dig Bernt! Nu känns det som jag har kommit in i bloggvärldens s.k. finrum :-) Bloggjävels-utmärkelsen som instiftades av Tomas Engström känns inte som ett amerikanskt pyramidspel utan mer som ett bloggarnas svar på Karamelodiktstipendiet :) Jag för gärna stafettpinnen vidare och återkommer med mitt val senare under dagen.
//Chasid
Hoppas du inte tog mig för allvarlig! Som språkdino är jag ofta alltför klåfingrig när det gäller att uppmärksamma den skrivande medmänniskan på särdrag i hennes skrivande. Nu efteråt känns det nästan som om jag borde be om ursäkt. Skäms på mig för att märka ord :-)
Bra val Bernt! Hoppas det rullar vidare.

Ha det gott! /Thomas