Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Fotokompis i Göteborg?

Produkter
(logga in för att koppla)
Håller med Annette!

Spikat och klart 13.00 kopparmärra den 1 april.

Skulle regnet stå som spö i backen när vi ska ses så ses vi istället inne på Café Cappucino (tror det heter så) som ligger precis snett bakom kopparmärra! (håll kameraprylarna framme så vi känner igen varann!)
 
Senast redigerad av en moderator:
Tror jag hänger på, ska se så jag inte har nått annat planerat. Gatufoto eller?

Carl-Henrik, såg att du skrev att du hade plats i din bil till elmia...jag och en kompis ska dit på lördagen, kan man hänga på? :)
 
Ska försöka komma med 1/4 (måste ev hjälpa till med en flytt). Har jag fattat rätt att det är en eftermiddag med foto i Göteborg som gäller då med start från Kopparmärra kl 13? Eller var målet Kinnekulle (gärna det, fast någon annan gång i så fall för min del)?
 
Hej Alla som kommer på vår improviserade och prestigelösa "fotograferings träff"!

Lite frågor som dykt upp dom sista dagarna så tänkte lite kort köra en sammanfattning!


Vi kommer träffas den 1 april 13.00 vid kopparmärra.

Den här första träffen som vi kör nu kommer mest vara någon form av introducering för varann, målsättningen med träffen är främst att träffa andra som också har fotografering som intresse.

Finns det möjlighet/intresse så kommer vi nog dra ut o fota en sväng inne i Göteborg. (förslag på roliga platser o liknande för foto får ni gärna skriva in i forumet här). så ta med lite utrustning om ni känner för det!

På framtida träffar kan vi hitta på/arrangera utflykter runt om dit det finns intresse.

Allt är väldigt opretatiöst och tills vi vet mer om intresset för fortsatta träffar så tar vi det som det kommer!

Hur låter det? skriver bara mina egna tankar och idér!
 
Låter kanon!
Förslag på ställen i Göteborg där vi kan fota om vi så skulle vilja... behövs egentligen det? =P Finns ju hur mycket som helst, och det beror mycket på vad varje enskilld person tycker om att fotografera. Själv hade jag gärna gjort ett besök på Botaniska trädgården, åkt till Slottskogen, eller kanske Fjärillshuset, trädgårdsföreningen.
 
Alltså, jag brukar ju vara med på de här träffarna men just den 1/4 blir lite svårt, det är ju havsöringspremiär!
Men jag kanske kan överväga att ge mig ut och fiska den andra istället. Hmm, svårt det här. Jag får återkomma.
//Hampus
 
Botaniska låter fint, skickar med en bild som jag tog i helgen, men det finns knappt några blommor i rabatterna utomhus. Tog den här i växthuset. :) Men har vi tur så har vitsipporna slagit ut och då vore vitsippedalen perfekt. Fast gatufoto var ett tag sen nu, vore rätt gött att bara gå omkring på stan lite och sen in på ett café.

Hampus, dom är väl kvar den andra också. ;)
 

Bilagor

  • fsbild.jpg
    fsbild.jpg
    96.3 KB · Visningar: 344
Vi kan väl gatufota på vägen till botaniska... ;)

Jag _kanske_ kommer. Vet dock inte förren typ samma dag.

/Andreas
 
Är jag kvar i stan så hänger jag på. Men det är ju påsklov då, och då brukar jag åka hem till skogen. Vi får se...
 
Jag är intresserad av att hänga på den 1:e april.. men det hänger lite på om jag åker till Fotomässan i Jönköping dagen innan.. Gör jag det, kan jag behöva vara hemma och greja den 1:e.. men jag återkommer med besked..

Ang Botaniska, så tänkte jag göra en liten rek där nästa vecka, för att se hur lång det kommit, Jobbar nämligen precis i närheten, och en liten promenix i Botaniska, kan ibland vara den ultimata avkopplingen efter en stressdag på jobbet
 
agnetha: låter kanon! berätta gärna hur det såg ut! Va skönt att jobba så nära botaniska! Själv sitter jag i Sisjöns industriområde...inte något avkopplande någonstans där, tyvärr.
 
henrikgbg skrev:
agnetha: låter kanon! berätta gärna hur det såg ut! Va skönt att jobba så nära botaniska! Själv sitter jag i Sisjöns industriområde...inte något avkopplande någonstans där, tyvärr.

Det lovar jag att göra.. Botaniska är ju ett perfekt träff- och fotoställe mitt i veckan när det blir lite varmare... Då kan man fika på deras uteservering och vandra runt bland anläggningarna och fotografera
 
Hej!

Hejsan!

Jag läste precis eran tråd och tyckte det lät intressant eftersom jag också letar efter lite fotokompisar. Det skulle vara roligt att följa med den 1/4, har ev. annat som måste göras då men om inte, så följer jag gärna med.
Botaniska och ev. några fler ställen skulle ju vara kul att fota på!

Mvh Sofia
 
Förresten: någon som är intresserad att dra ut o plåta redan nu på söndag (25/3)?

Kommer inte påverka det redan satta datumet för den 1/4.
 
Jag är väldigt sugen på en sväng denna helg. Kan inte bestämma nåt just nu, men jag kollar den här tråden i kväll. Om vädret är som i dag kan man ju gå ett varv och leta vårtecken eller så.
 
hur ser det ut imorgon, blir det någon runda.
skulle nog vara gott och få komma ut o lufta kameran en stund så den inte dammar igen helt o hållet
 
Ok om någon skulle få lust att dyka upp så kommer jag att finnas vid kopparmärra kl 12.00 idag annars så kan ni rinnga mig på 0707222181 om ni dyker upp något senare..
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.