The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6668 // Lång dags färd mot natt!

Jag tycker bilåkande längre sträckor blivit tråkigare med åren, speciellt om åkningen kommer upp runt en femtio mil! Men dag gick det ändå ganska bra då det nästan inte va någon trafik åt det håll vi åkte! Köer va det i stället åt det andra hållet! Så det gick att åka med farthållare på ganska långa sträckor! Skönt va det!

.

Framme!

.

Vi började med en liten kvällspromenad innan middagen, för vi misstänkte starkt att om vi skulle ta promenaden efter middagen så skulle den inte bli av! :) Efter middagen karta fram! Och tror vi kommer att sova gott i natt trots att forsens ljud ligger ganska nära oss!

/Bengan

Inlagt 2024-06-23 23:49 | Läst 558 ggr. | Permalink

"Fin bil! Den verkar vara av tämligen ny årsmodell, grattis!, och kanske drivs av en liten snål trecylindrig motor. Funderade själv på en liknande Skoda för ett antal år sen men bilen verkar bättre nu. Snyggt oxå m röda bilen med vitt tak framför röda huset med vita knutar!"


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Snygg bil har ni. Jag gillar tvåfärgade bilar.
Svar från Benganbus 2024-06-24 21:39
Tack för det Thomas! :)
/B
Hej Bengt.
Jag känner den där härliga känslan att køre mot trafiken. Den sista arbetsplatsen jag hade var tre mil hemifrån. Här hade jag turen att köra mot trafiken på morgonen och igen mot när jag skulle tillbaka hem:
Jag ser att du har valt rött och vitt till bilen :-) Det påminner mig om B16 Amazonarne som var tvåfärgade(med undantag för en svart och en olivgrön) och där den röda med det ljusgrå (nästan vita) taket var populärast här i DK. B18:orna var enfärgad :-(
Med många vänliga hälsningar från Erik/DK.
Svar från Benganbus 2024-06-24 21:38
Vår körning va planerad att slippa så mycket trafik, det va Midsommartrafiken från Dalarna på hemväg som vi såg!
Nu e det ganska lugnt här uppe! Men snart börjar semestrarna!
Vad gäller bilfärgen så va det min fru som valde! Hon tyckte jag valt tråkiga färger på våra bilar tidigare! :)
Mvh från Bengan
Fin bil! Den verkar vara av tämligen ny årsmodell, grattis!, och kanske drivs av en liten snål trecylindrig motor. Funderade själv på en liknande Skoda för ett antal år sen men bilen verkar bättre nu.

Snyggt oxå m röda bilen med vitt tak framför röda huset med vita knutar!