The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6417 // AF i analogfotande kanske inte e så dumt ändå!

Typiskt äldre fototeknik utan AF! (Som ett exempel)

Idag e det även litet ensamt! Jag har under en stor del av dagen försökt att få litet förståelse då jag tog tre vaccinationssprutor i går och känner mig aningen litet påverkad och disig! Men glöm det, här får man inget gratis! Suck!  ;) Så nu sitter jag här vid datorn och känner mig i alla fall litet bättre efter 1 gram paracetamol och hittar en extern hårddisk och hittar där  Contax G2 bilder, och G2 har ju AF! AF e inte inte alls så dumt, för folk står ju sällan stilla numera och väntar när jag ställer skärpan! De va bättre förr! Då va folk inte så himla stirriga  ;)

Vad gäller bilderna här, som e analoga som nog de flesta ser, så är det alltid ett litet pyssel i Photoshop efter skanning! Men har man suttit och försökt blåsa bort damm på negativ en gång i världen för att sedan sätta in negativet i en förstoringsapparat då e PS ett rent nöje! Och AF är också ett litet nöje faktiskt! Bara sikta och tryck! :)

.

.


Contax G2 fungerar också bra i utlandet, som här i Spanien!

Ok, tomgångsblogg kanske någon överliggarna här på Fotosidan tycker som har sett bilderna tidigare! Men tänk på att ungdomarna stormar fram, även i det analoga! Så bilderna här e mest för dom! ;)

/Bengan

Inlagt 2023-11-12 15:33 | Läst 509 ggr. | Permalink

"Bra bilder!"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
....ungdomarna stormar fram, även i det analoga....
Visst är det så!
https://www.mirrorlessrumors.com/

/Stephan