The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3120 / Inga nyheter precis, bara i en annan form! ;)

Det e alltid intressant att titta bakåt! Man måste kunna sin historia! De e i alla fall lättare än att titta framåt!  Och det va en Foto från 1983 som jag tittade bakåt i! Man kan väl säga att upplägget i tidningen i stort sett va detsamma som nu! Ganska mycket nyheter om teknik, och så teknik! Det e väl det som har utvecklats i nya former! 

.

Fina jazzbilder av Gunnar Holmberg! Med en del oskärpa! ;)

.

Och jag fortsätter ett tag till att fota med Russaren! Bifogar en bild från Bistron i Gnesta tagen med Russaren! Höftskott utan displayhjälp! Å bilden har en sk. mjukskärpa! ;)
Exponeringstiden va 1/10-sek på ISO 6400)
 

Och vedspisen e såklart igång! :)
Ha det!

/Bengan

Inlagt 2016-01-17 12:27 | Läst 1700 ggr. | Permalink

"Foto var favoritläsningen på den tiden jag hade lådkamera och drömde om något riktigt. Även annonserna.Jag kunde känna mig andäktig inför det fina fotografi tidningen visade.Det var f övr i Foto som jag första gången såg Chister Strömholm, som jag spontant ogillade. Gör fortfarande, tycke och smak kan inte alltid vara samma."


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Sitter med en samling inbundna FOTO från fösta årgången 1939 till 1962. Roligt att blicka bakåt ibland. Bilderna står inte ett dugg efter dagens. Snarare tvärtom?
Svar från Benganbus 2016-01-17 21:50
"Bilderna står inte ett dugg efter dagens. Snarare tvärtom?....."
Du menar att tekniken inte har hjälpt? :)
B)
Foto var favoritläsningen på den tiden jag hade lådkamera och drömde om något riktigt. Även annonserna.Jag kunde känna mig andäktig inför det fina fotografi tidningen visade.Det var f övr i Foto som jag första gången såg Chister Strömholm, som jag spontant ogillade. Gör fortfarande, tycke och smak kan inte alltid vara samma.
Svar från Benganbus 2016-01-17 21:50
Jag gillar Strömholm,
för han tyckte några av mina bilder va bra! :)
/B
EGW 2016-01-18 04:52
Ja, det tycker jag också!