Advertisement

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3110 / Såg en jättebild i DN i dag, och tycker det ser underligt ut? För mig i alla fall!

.

Ett helt bilduppslag i DN i dag om återvändande människor från en högtid, men jag ser inga kvinnor...

Men dom kanske åker egna tåg, vad vet jag...


/Bengan

Inlagt 2016-01-12 13:53 | Läst 1637 ggr. | Permalink

"Trodde det var vallfäredare till gnesta planket för ett ögonblick..../ronny."


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Jag har uppfattat att det finns särskilda vagnar för kvinnor. Med tanke på hur trångt det är på tåget så är det nog uppskattat. Även i Tokyos tunnelabana lär det finnas vagnar för kvinnor eftersom det är så trångt och män är som de är.
Indien måhända?

Har förstått att det är Tårtan nu på onsdag, imorgon alltså. Medan Fotoklubben Avtrycket startar igen den 20.1, alltså nästa onsdag. Jag har nu gått med i Avtrycket som ordinarie medlem och siktar på att vara med på de flesta klubbmötena, varannan onsdag kl 18, men med start den 20 alltså. Om Tårtan och Avtrycket är på samma onsdagar, som i höstas, skulle jag kunna vara med ganska regelbundet också på Tårtan. Förstår att ni kör imorgon såklart, men är det tänkbart att ni ändrar, flyttar fram eller tillbaka nästa möte en vecka? För att komma i fas?
Jag har inte ställt den frågan till Avtrycket då det är fler människor inblandade, det brukar komma 25-30 på mötena, och det finns andra aspekter, dom har ett terminsprogram med föreläsare tex.

PS Såg inte flaggan, Bangladesh är det!



Hälsningar/ Björn T
Trodde det var vallfäredare till gnesta planket för ett ögonblick..../ronny.
Jag har själv aldrig varit i Japan men jag kan bekräfta Magnus 'teori' ovan. Jag hade arbetskamrater som var långa perioder i Japan och där var det separata vagnar för män och kvinnor. Männen kunde nämligen inte låta bli att ofreda kvinnorna.
Till och med taken är fullpackade! Inget ställe för mig att åka tåg. Men det kanske finns en civiliserad 1. klass?