The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6752 // Tidsnöd vid fjällvandringen!

Vägen längs Grövlan i höjd med Småbruket Västerbäcken en sen kväll.

I går va det fint väder här i fjällen, så det blev en runda även i obanad terräng, mycket beroende på att vi kom i tidsnöd!  Så vi skall starta tidigare i dag! Mao, stiga upp ur sängen tidigare och lämna den sköna morgonstunden med kaffe och DN litet tidigare för att komma iväg tidigare!
För övrigt så känner jag att det är inte lika lätt att gå brant uppför i fjällen numera! Det känns även i det ena knät i dag!

Igår tog vi en genväg, just genom tidsbristen som sagt, för vi ville komma ned från fjället innan det mörknade och hittade en körväg för fyrhjuling att gå på! Funkade bra, förutom att vägen gick över en del myrar! Men mina skor höll tätt, än så länge! :)

Vad gäller bilden här ovan, så visst har jag tagit en del fjällbilder, men det blir bilder ni redan sett! Vackra bilder med fjälltoppar i förgrund och bakgrund! Halleluja! Hur spännande e det! Så nu blev det en fjällnära kvällsbild i stället! Jag tycker det är en hyffsat ovanlig fjällbild i alla fall! ;)

/Bengan

Ps. Trots risken för Rosenlundare så har jag tagit en del fjällbilder med M6:an och den utgångna negativa färgfilmen! Får se om jag vågar visa några av de bilderna senare! ;)

Inlagt 2024-09-18 07:47 | Läst 419 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Så du är lika illa anfäktad STF:s förebild som de flesta andra? =)
Svar från Benganbus 2024-09-18 09:27
Den har vi alla fått med modersmjölken! :)
Det gäller i alla fall som vuxen att försöka kämpa emot! :)
B)
N Thomas Meldert 2024-09-18 14:20
Ja, vi har alla fått STF-genen. Men är man medveten om det kan man stå emot. Trilla dit nån gång ibland gör ju inget =)