The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6730 // Den tänkande fotografen! Om det nu är så himla nödvändigt? Att tänka alltså! :)

Fotografi har ju en unik förmåga att fånga och bevara ögonblick, vilket gör det till ett kraftfullt medium för att reflektera över det förflutna och dess påverkan på nuet, även det egna nuet! Fotografer använder även sina bilder för att skapa dialoger med andra om olika ämnen, om identitet, om minnen om historia och då även om fotografi såklart! Fotografi är numera ett så tillgängligt och mångsidigt medium som kan användas av alla, oavsett erfarenhetsnivå, och att då som sagt utforska och reflektera över olika saker, även inom den egna fotografiska världen vore väl både spännade och intressant?

Låter bra det här, så det är väl bara att sätta igång va? Eller hur? Men hur?
- Du får väl för f-n tänka litet själv!
Ok, ursäkta då!  ;)

/Bengan

Inlagt 2024-08-30 08:53 | Läst 451 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Känslofull bild.
Fin bild och bra text.
Kanske är det så att genomslaget för det som startade med charmkurser i början av 80-talet slagit igenom så långt att många bilder vi ser idag just reflekterar detta? Alltså detta att bara du själv och din egen eventuella materiella och personliga framgång (eller ångest) är det världen cirkulerar runt? En blandning mellan kulörta måltidsbilder och svartvit överkontrasterad ångest med instick av udda personer för att visa att man själv åtminstone kan skratta åt andra?
Obs! Ironi och för dem som läser min kommentar och inte kan ta till er det kanske det är bättre att ni funderar över er egen förmåga än att kommentera min kommentar 😁