The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6722 // Vilken kväll! Å förresten, vilken sommar det har varit!

Vad gäller de fina kvällarna, så går vi en "pinkrunda" varje kväll vare sig vi har hund eller inte! Det har blivit en vana! Det va Roffe som gav oss den vanan! Nåja, vi får väl se en kväll i vinter med sträng kyla! Men än så länge funkar det! Och i går pallade vi äpplen! Flera villaägare har ställt ut hinkar med äpplen där man kan plocka! Det är mycket äpplen i år! Och med tanke på de priser på äpplen som är i butikerna, så känns det här tacknämligt!

För övrigt så tänkar jag på min nästa fotoutställning! Den är om ett år! :) Jag ställer ut med två andra konstnärer! En målar akvareller, och det är inga dåliga grejer, för jag har sett några av dom, den andra konstnären vet jag inte så mycket om! Och det är kul att ha något att se fram mot!

.

Vad gäller närmare planer, så är det Gotland och Grövelsjön! Men vi vet inte riktigt när! Och vad gäller mycket nära planer, så skall jag fotografera ut en rulle film med Leica M4! Ombyte förnöjer liksom!  :)

/Bengan

Ps. Vad gäller bilden på den maskerade hästen, så är den bilden tagen på "Grisrundan" här i Gnesta! Det är en runda vi går då och då! Varför namnet, jo det låg en gård som hade grisar här för ett antal år sedan! :)

Inlagt 2024-08-21 07:12 | Läst 446 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?