The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6676 // Det absolut sista Gnesta-Planket!

Det började som ett test för att se om en fotoutställning på baksidan av ett godsmagasin i Gnesta skulle fungera. Och det tycker jag att det har gjort! Under några år hade vi över tusen besökare under de här fyra timmarna. Fotograferna på planket har varit både kända och mindre kända, men alla har haft spännande, intressanta och gripande saker att berätta med sina bilder.

Och det har varit en spännande resa att få hålla i den här utställningen i snart femton års tid! Så tack till alla som har besökt Gnesta-Planket genom åren, och tack till alla spännande fotografer som har delat sina verk med oss! Nu är det, som sagt, dags att runda av med det absolut sista Gnesta-Planket! Jag lovar! Inget är för evigt!

Så lördagen den 27:e juli, mellan kl. 11 och 14, är det sista Gnesta-Planket, men i en lite mindre form, för att runda a liksom och på Färghuset i Gnesta. Trots att utställningen är utomhus är den under tak! Och utställningen är på huvudgatan i Gnesta, mycket nära butiker och matställen! Så man kan både lördagshandla, äta en bit mat eller bara fika och titta på fantastiska bilder i Gnesta lördagen den 27:e juli!
Sista chansen alltså! :)

Mer information kommer!

/Bengan

Inlagt 2024-07-03 23:44 | Läst 411 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Du börjar låta som de där banden som år efter år ger sig ut på sin sista turné, jag tror du sagt "sista" någon gång förut...? :-)