The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6418 // Allt väl vid morgonfikat, för DN kom i brevlådan! :)

Digitalt gatufoto på pendeltåg!

Vi har alla olika morgonrutiner, men min rutin sedan 1960-talet har ofta varit DN till morgonfikat! Vi hade tidigare en prövotid under några månader då vi läste DN digitalt, men det va ingen höjdare! Jag har suttit vid datorn sedan i mitten av 1980-talet och varit med i den här fantastiska utveckling, även på basnivå eller hur man säger, tex. genom att skriva algoritmer med programkod osv, men på fritiden har det varit papperstidningar och pappersböcker!
Jag kanske tillhör gruppen förändringsobenägna vem vet? ;)

Å så e det där med att fota analogt också! Inte jämt, men ofta! Kanske aningen suspekt även det! ;)
Hur som helst, jag gillar det här i alla fall!
Och som sagt, allt är väl nu på morgonen! Och en bra start på dagen e viktigt! 

/Bengan

Ps. Det enda jag för tillfället kan ha en liten gnällsynpunkt på, de e den här lilla dimmigheten jag upplever efter att ha tagit tre olika sprutor i lördags! Covid, influensa och mot Pneumokocker! Tre stycken, de va bra gjort sa min fru, som sällan e imponerad! Alltid något att få uppmärksamhet för tänkte jag! :)

Inlagt 2023-11-13 07:49 | Läst 535 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vaccin: Sjukvården frågar om man blivit så dålig att det behövts akutvård. Snudd på för min del, Så jag törs inte göra som du men ska ta (1) coviddos 13.40 i em.

Bilden kongenial i sammanhanget!

Saknar DN i tryckt form. Har DN på nätet, missar ofta nåt där.Men DN på papper jättedyr och bärs inte ut på helger här i Norrköping, knappt alls på Gotland.
Svar från Benganbus 2023-11-13 16:16
Nu får jag den sista Pnemokock-sprutan! Sen e det väl bara bortkastat! ;)
Å man drabbas olika av Covidsprutan, min fru och hennes kollega, blev helt sänkta av förra Covidsprutan, jag kände inget, fast det va samma fabrikat! Nu tränar imunförsvaret åå tre vacciner samtidigt de e klart att det måste märkas!
/B
Förändringsobenägen?

När man under de senaste 20 åren har bevittnat hur det mesta blir sämre och sämre (på ett faktiskt påvisbart sätt) är det ju inte att undra på om folk blir förändringsobenägna
Sovit länge kanske, verkar delvis börjat förmultna ;)
Covidspruta förra veckan, femte nu. Hade för första gången aningen smärta i armen och uppåt nacken. Men nu är det bättre.
HaD/Gunte..
Svar från Benganbus 2023-11-13 16:19
Man drabbas olika helt klart! Förra covidsprutan misstänkte jag saltvatten för jag kände inte ett dyft, nu känns det mer som äkta vara! :)
Ha det tillbaka! /B
Fin bild, Bengan!
Jag tillhör nog också gruppen förändringsobenägna :) Men papperstidningen har jag bytt ut mot digitalversionen, för många år sedan. Att läsa papperstidningen känns lite dyrt och omständligt, tycker jag nu när jag är van vid den digitala. Dessutom känns det som att man mest läser gårdagens nyheter i papperstidningen :)
Svar från Benganbus 2023-11-14 14:09
Jag prövade att läsa DN digitalt på skärm under några månader som sagt, men nu får mobilen duga till det akuta! Att läsa på papper, blir för mig en mer sammansatt läsning tycker jag! :)
/B