The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6285 // Dressin på Gotland! Men innan dess, Gnesta-Planket!

Vi är åter i "baslägret" efter tre veckors bortavaro! Det verkar funka bra, bortavaron alltså! Jag menar, vi bodde i hus tidigare med stor tomt, där krävdes det mer planering för att vara borta några veckor, här i det nya boendet är det i stort sett bara att låsa dörren och åka iväg! Men visst e det aningen ovant! Och visst saknar jag saker på tomt och annat som det är i ett hus! Men nu e det nya tider! Härliga tider det med! :)
Vi va nyss i Sörforsa, nära Hudiksvall och gjorde där våra upptäcktsresor i närområdet! Fotoutställningar, kyrkomusik, lättare vandringar och dressinåkande! Och en del fotande såklart! Nu nästa äventyr, de e Gnesta-Planket nu på lördag!

Och efter det ned till Gränna! Och efter det, förhoppningsvis Gotland! Och kanske dressin även där! :)
http://forening.gotlandstaget.se/hyr-en-dressin/

Och mitt analoga fotograferandet fortsätter, med digitalhjälp i bloggen av min iPhone! En nyupptäck kärlek i det analoga e faktisk min Leica M6 fast vi har varit tillsammans ganska länge nu, c:a 35 år!

I dag till Färghuset för att mäta upp platser för bilderna! Och förvarna Pelle och Lotta att det e Gnesta-Plank Pg! Pelle och Lotta e ett fik vägg i vägg med Färghuset där vi hänger våra bilder och dom fick slut på fikabrödet förra gången då dom inte visste om  Gnesta-Planket! Jag trodde alla visste om det! ;)

Ok, det va det om det, och hoppas vi ses på Gnesta-Planket nu på lördag!
Det blir en bra blandning av bilder vad jag förstår!

/Bengan

Inlagt 2023-07-26 08:35 | Läst 598 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?