The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5733 // En dag utan att ha tagit en bild! Funkar bra det ned! :) Och i morgon Viksängen! :)

ö

Det har varit en del att göra idag! Kommer att tänka på en Isländsk saga, fast inte riktigt, för där sa man: "Det har varit en del knivgöra"  å så vare inte riktigt för mig! Han som sa det om kniven hade varit borta några år och just hemkommen, och efter att ha fått mat och ätit i tysthet så säger han de orden!
Det va mycket verkstad och litet snack förr!
(Ordet saga kommer förresten från den isländska betydelsen "muntlig eller skriftlig historia)

Hur som helst för att hoppa litet, jag kunde inte vara med på Tårtan idag, för ögonläkaren hade kallat! Så jag får trösta mig med fotofikat på Viksängen i morgon i stället! Bör fungera som tröst! ;) Vad gäller ögonläkaren så går hon i pension, så nu gäller det att hitta någon annan ögenläkare! Inget är för evigt, varken vi eller ögonläkare verkar det som! Den ögonläkare jag hade tidigare på Södermalm, gick också i pension!

Det som inte hänt i dag de e att jag tagit ned filmen från torklinan i tvättstugan! Och i morgon kommer nog sotaren! Och några andra, men jag hinner till Viksängen och tar nog ner filmen på förmiddagen innan sotaren! Det blir litet grekiskt det här, om det som sannolikt kommer att hända! Det e inte osannolikt i alla fall! :)

Bra fotofikalokal i Viksängen, reserverat ovalt bord! Inga lustigheter om ovala bord tack! ;) och billigt kaffe med bra fikabröd! I stan kostar en kaffe med bulle 80:- typ! På Viksängen kaffe med bulle 35:- 

Vi ses alltså i morgon på Viksängen! :)

/Bengan

Inlagt 2022-04-06 19:10 | Läst 703 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver