...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

Plötsligt händer det

Citat från turistinformation:

"Gruvstugan är ett café i 1800-talsmiljö, vackert beläget mitt i friluftsområdet Högbo Bruk. Här serveras kaffe med hembakt fikabröd och matiga mackor. På vintern finns här också varm soppa, perfekt för dig som åker skidor i Högbo Ski-Arena precis intill."

Hittade en bild fotad i maj, Gruvtugan till vänster i bild, till höger ligger glashyttan och det vita i bakgrunden är nya herrgården.

I flera år har jag haft tankar på att ställa ut bilder till försäljning där på övervåningen men har aldrig kommit till skott. Är bekant med Agneta som driver caféet så jag har pratat med henne om detta flera gånger.

I lördags när jag var ute på en fototur så tog jag en fika där på vägen hem, bestämde med henne att jag skulle komma upp i veckan. Har ju ramat in så många målningar och jag kan ju inte bara ha dem liggandes här hemma och samla damm. 

Sagt och gjort, i måndags var jag dit och hängde. Om det var tänkt med foton tidigare så blev det nu målningar i stället. 

Mycket  mountainbikeåkare där nu och i November kommer alla skidfantaster till spåret med konstsnö så det brukar vara mycket besökare på caféet. 

Lite mörkt där uppe men tycker tavlorna lyser upp lite då de är ganska ljusa.

Hundar får följa med upp på övervåningen

Så nu är det bara att vänta och se, kanske faller någon av tavlorna nån besökare i smaken :-) 

  // Ing-Marie

Inlagt 2024-10-16 10:40 | Läst 99 ggr. | Permalink

"Kul! Jag gissar att det kanske finns en del känslomässiga band, att kanske sälja bort några av dina egna 'tillkämpade' verk.. Men det kanske behövs för att också få plats för nya, inte bara rent fysiskt.. Hälsn!"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Kul! Jag gissar att det kanske finns en del känslomässiga band, att kanske sälja bort några av dina egna 'tillkämpade' verk.. Men det kanske behövs för att också få plats för nya, inte bara rent fysiskt..
Hälsn!