Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 1620 / Skrämmande.

Roskilde, den 4. februar 2020.

I ett tidigare blogginlägg skrev jag bland annat:

"Att mina ödmjuka resultater skulle  "komma ihåg för eftervärlden" är mycket tveksamt. Jag har inte heller den ambitionen"

https://www.fotosidan.se/blogs/emfoto43/danske-bloggen-1617-citater.htm#comments

Sedan kom jag på idén att google - först: Erik Madsen Roskilde och sedan: emfoto43. Det var överväldigande, särskilt med alla bilder från min tid i vintagebilmiljön. Och de ligger där förmodligen för evigt - lite skrämmande.

^

Sony a6000 med Sigma Art f/2,8 30 mm (ekv 45 mm): f/4 - 1/60 sek. - ISO 2500.

På återseende från Erik.

Inlagt 2020-02-04 20:33 | Läst 1267 ggr. | Permalink

"Ser vääldigt bra ut! Fina bilder till eftervärlden, dom kan du vara stolt över! Googlade på 'emfoto43'.. Nu ska jag bläddra vidare bland bilderna! Hilsen!"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Ser vääldigt bra ut! Fina bilder till eftervärlden, dom kan du vara stolt över! Googlade på 'emfoto43'.. Nu ska jag bläddra vidare bland bilderna!
Hilsen!
Svar från Erik Madsen 2020-02-04 22:52
Hej Jan.
Jag är glad att du tror det. Fotografierna av veteranbilarna är mest dokumentära för användning av "Veteran Tidende". Där färgerna och bilarna i hela "figur" var de viktigaste. Inte den fantastiska fotokonsten. Jag ser nu att det finns bilder däremellan som jag inte har tagit?
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Det med äldre blar är något som många är mycket intresserade av så bra av dig om du lagt ut dina bilder. Varför inte göra en bok av dessa? Finns säkert intresse för den skall du se.
Softad mjuk vacker bild du visar i dag.
Ha det bra
Gun-Inger
Svar från Erik Madsen 2020-02-04 22:59
Hej Gun-Inger - tack för dina kommentarer.
De flesta av mina bilder av veteranbilar har publicerats i den danska tidningen "Veteran Tidende", som publiceras i cirka 6000 exemplar. Några av dem har också publicerats här på FS i mina album. Särskilt när jag var värd för "Veteranfordon", som inte längre finns. Jag slutade när jag var tvungen att sälja min Amazon - på grund av bristande hälsa.
Med många vänliga hälsningar från Erik.