Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 1007 / Blandad och ingen koppling alls.

________________________________________________________________________

Roskilde, den 10. juli 2018.

Rock and Roll - eller som den äldre generationen sa "Rok og rul" om ungdomarnas nya musik på 50-talet. Jag ser den här affären varje gång jag kör in till stan och tyckte att det var dags att den skulle förevigas.

Förstora.

Rolig idé med butiksnamnet, som refererar till: Spinnrocken som spinner ullen.

______________________________________________________________

Ett blogginlägg med bara ett foto eller ett blogginlägg med flera och ibland för många bilder? Ett blogginlägg utan text eller ett blogginlägg med för mycket text? Jag blanda upp det lite och förbehåller mig min rätt att göra det. För mig är bloggen en elektronisk dagbok och jag kanske inte har upplevt något som är värd att skriva om varje dag. Jag läser de flesta inlägg och kommentarer i den mån jag kan.

Uppgrävning i mitten av vår nyrenoverade torg? Jag måste ha klarat upp det.

På väg till stationen.

Sommarskor i sommarsolen.

"Har den mannen (Erik Madsen) ingen egen stil eller specialtecken ?" "Nej, han är jo en hobbyfotograf och kan göra precis som han vill"  :-) Hurra för en trevlig hobby.

Hälsningar från Erik
© emfoto43/Roskilde.

Inlagt 2018-07-11 00:23 | Läst 1588 ggr. | Permalink

"Fina småstadsbilder Erik! För mig är bloggen också en dagbok i bilder. Ibland mer text eller mindre, beroende vad man känner för. Det viktigaste är att det är roligt! :-) Ingen stress eller press. Hälsningar Eva"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Fina småstadsbilder Erik! För mig är bloggen också en dagbok i bilder. Ibland mer text eller mindre, beroende vad man känner för. Det viktigaste är att det är roligt! :-) Ingen stress eller press.

Hälsningar
Eva
Svar från Erik Madsen 2018-07-12 20:54
Hej Eva. Vi er så enige.
Med venlige hilsener fra Erik.
Det är bra Erik, såklart gör du som du vill med dina bloggar och just därför läser jag dom gärna! Vi låter oss inte styras varken av ismer eller gamla förebilder eller hur ”det ska vara”. Gillar dessutom blandning gen och skorna får extrapoäng😀 Hälsningar/ Björn T
Svar från Erik Madsen 2018-07-12 20:56
Hej Björn - vi er på samme linie og tak for dine ord.
Hilsen fra Erik.
Hej, trodde först det stod Rök o Eld, men det var underfundigt med Rok o Uld. Håller med Björn, man ska göra o fota precis vad man känner för! Må bedst, LO
Ps, Kroatien mot England, vad tror du om det?
Svar från Erik Madsen 2018-07-12 20:59
Hej LO.
Ja det kan jeg godt se nu, men jeg tog billedet fra MiniCrosseren medens jeg vente på grønt trafiklys.
Vi er enige - vi gør som det passer os bedst.
Hav det godt.
PS: Jeg tro at Kroatien vinder :-) :-) - det kan jeg jo sagtens siger bagefter. Du skal huske på, at de jo slog Danmark ud af turnereingen, så de må jo være stærke :-)
Det är ju valfritt hur många bilder man har och ingen text. lite text eller mycket text. Jag har inget bra svar på dina frågor och varierar mig själv också. Jag har dock dragit ner på antalet bilder jag hade i inläggen jämfört med när jag började blogga. Det är för att jag själv upplever att jag har svårt att ta till mig inlägg med för många bilder, så jag försöker vara mer restriktiv och bara ta med dem jag själv tycker bäst om.

Du har en fin blandning i dessa bilder! Texten i första bilden är verkligen kul! Jag tycker tonskalan andra bilden är mycket fin. Tredje bilden är nog den som tilltalar mig mest här, en stram komposition med stationshuset och liv med människorna som är på väg dit. Sedan avslutar du med en lugn och fin bild, där jag känner "hemma igen".

Många vänliga hälsningar
Bjarne
Svar från Erik Madsen 2018-07-12 21:11
Hej Bjarne.
Jeg blander også lidt med hensyn til både tekst og billeder. Jeg har lagt mærke til, at jeg som regel har 4-5 billeder, når jeg forsøger at dokumenterer et eller andet.
Jeg var ikke helt sikker på om svenskerne kunne forstå ordspillet.
Blandingen her er ikke kun om motiverne: 1) Classic Crome beskåret. 2) Acros direkte ud af kameraet med mine indstillinger i kameraet. 3) Classic Crome beskåret. 4) Direkte ud af kameraet uden efterbehandling.
Tak for fine ord fra Erik.