Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Frilägga däckspår

Produkter
(logga in för att koppla)

MaxHannes

Medlem
Jag har i uppdrag att fotografera samt frilägga däckspår. Alltså, om jag ska fotografera ett däckspår i till exempel sand så blir det ju att frilägga ett hål och vad är ett hål om inte omgivningen finns med? Det andra alternativet är att fotografera någon slags färg, smuts eller gummi från däcket. Någon som har några ideér om vad som borde bli bäst?
 
Om du har däcken så är det ju bara att smeta på färg, rulla på ett vitt papper och plåta det,. sen är det inga problem att frilägga. Vad menar du med att du bara får hål kvar i sand? Du får ju ett mönster med struktur av sand... Inte speciellt svårt, men färg och papper är ännu enklare, framförallt då sand har en tendens att röra sig och det blir deformerade och otydliga kanter på mönstret. Dock beroende på om det är natursand eller korssmaterial, det senare är kantigare och rör sig mindre.

/m
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.