Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

akkreditering

Produkter
(logga in för att koppla)

henrikgbg

Aktiv medlem
Hej!
Nyfiken på vad det är för krav vid akkreditering på events (kan väl visserligen variera något enormt antar jag), vet att det kan skilja sig, men vad innebär det egentligen?
 
det betyder ju olika saker på olika evenemang så klart, men det kan vara att man får plåta framför scenen på konserter, att man får komma till pressavdelningen och backstage. ofta behöver man inte betala entrén osv. ju större/viktigare tidning eller annan press du representerar desto lättare är det att få ackreditering.
 
Tack!

Hej! tack för svaret!

Evenemanget det gäller den här gången är Oakley arctic challange i Oslo vilket är en stor snowboard tävling/show. ska maila dera media avdelning och kolla va som gäller för akkrediteringen.

Fanns ett formulär för registrering på eventets hemsida som jag fick ett auto svar på, men känns inte som om det är den "riktiga" akktrediteringen
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.