The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6730 // Ny dag och nya äventyr! :)

Och vad jag märker i den nya äventyrstiden det är att jag är mera kvällstrött och mera morgonpigg! Ingen nackdel om man nu skall gripa dagen som dom kloka brukar säga! Och så i eftermiddag, fotofika på Viksängen! Ett trevligt vardagsäventyr det också!

För övrigt va det trappan i går igen, motionstrappan i Gnesta alltså, men igår så va dagsformen sämre! Fick vila tidigare i trappan! Men så kan det nog vara! Och senare under promenaden så hittade jag äpplen som växte på en övergiven tomt! Färdkost! Och det är under de här promenaderna som jag tänker! Jag promenerar, alltså tänker jag, så skulle man kanske kunna säga! Ok, det va det om det inre!

Och idag är som vanligt kameran analog! Otidsenligt kan jag nog påstå! För ett av problemen är den sk. redovisningen! Det digitala har underlättat för oss att redovisa vad vi gör varje dag, det går lätt att fotografera och sedan snabbt få ut bilder! Man redovisar tex. vad man äter, reser, köper, läser och ibland även vad vi tänker! Som i den här bloggen!  ;)  Där är en analog kamera en nackdel! Men det finns annat i det fotografiska än bara snabbhet, mängd och inklick! För att jämföra litet med färdiglagad snabbmat! Ursäkta! ;) Och som sagt, idag Viksängen! Där via IRL som vi säger! Och IRL är kanske en förbisedd aktivitet!

Nog för nu! För säkerhets skull! :)

/Bengan

Ps. Och vad gäller bilden här ovan, så tyckte jag att jag fick så få kommentarer på den bild jag hade i gårdagen blogg! Ingen kommentar alls alltså! En bild som jag tyckte va både klurigt och ganska bra! Så det får bli en nyss tagen morgonbild i dag! :)

Inlagt 2024-08-29 07:36 | Läst 465 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
2024-08-29 20:40   Lisbeth persson
Hälsning från trasten grövelsjön
Svar från Benganbus 2024-08-30 10:20
Tack för den hälsningen! Lyckostar ni som är där! :)
Vi får se om vi kommer upp litet senare i höst,
beroende på hur länge Anders har öppet.
Hälsningar från Bengt o Tina.