The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6284 // Sista Gnesta-Planket, som jag sagt tidigare! Både Analogt och Digitalt foto visas!

Det har ju blivit några Gnesta-Plank under åren men nu skall jag försöka att skärpa mig så att det äntligen blir det sista nu på lördag! Jag har ju aviserat slutet på planket under några år men inte kommit till skott! Nu när Godsmagasinet förfaller och vi bara har Färghuset kvar att hänga våra bilder på så blir det mycket lättare! Lättare att sluta alltså! :)

Och det har varit många kul år det här med många bilder och många intressanta fotografer! Det jag nog kommer att sakna mest är alla samtal med bildintresserade, både besökare och fotografer! Och nu på lördag så blir det både analog och digital fotografi, färg och svartvitt, natur och gatufoto! Så passa på och se det här på det sista Gnesta-Planket! För nu e det allvar! Inget är för evigt!

Så väl mött nu på lördag i Gnesta! Sista chansen att se bilder på Gnesta-Planket! :)

/Bengan

Ps. Och jag får be om ursäkt för att jag inte kunnat bjuda in fler till Gnesta-Planket nu på lördag, både gamla som nya fotografer, men det är en begränsad upphängningsyta vi har på Färghuset, och blir det regn, så får vi inbjudna packa ihop oss under taket! Men skulle det bli fint väder, ni ser gaveln här på huset, så blir allt lättare! :)
Och det finns ännu mer yta på bortsidan och där e en gavel till! Det finns även plats för ett fritt plank om vädret så tillåter!

Inlagt 2023-07-25 07:56 | Läst 644 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver