The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 6242 // Ganska fantasilöst e det!

De va inte jag som sa det, ganska fantasilöst, men jag håller med efter några månader av prövande! Men visst kan man även köpa färdigmat och värma i micron! Det e populärt numera och man överlever! Jag tycker i alla fall att snabbmat påminner en del om att läsa DN på platta i stället för på papper! Ursäkta mej! ;) Men allt e en smaksak! Även hur man äter! ;) Så vi tar nog tillbaka den riktiga DN i höst, med tidningsprassel och med lugna och stillastående nyheter! :)

För övrigt en tur till Trosa idag med Leica M6! Vi har några ärenden att göra och vi tar nog en fika där och kollar även om det finns Ramslök kvar! Vi har lovat att berätta om läget! Inte så mycket annat att rapportera om just nu!

/Bengan

Ps. Det blir varmt idag!

Inlagt 2023-06-14 07:10 | Läst 865 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jag gillar landskapsbilden!
Svar från Benganbus 2023-06-14 13:04
Skön bild att se i värmen va? 🤓
/B
Fin fjällbild! Jag har sett den förut och jag vill minnas att du sa att det var en färgbild(!).
/Tomas
Svar från Benganbus 2023-06-14 23:12
Stämmer bra Tomas, färgdia!
/B
Hej Bengt. Självklart är hemlagat bäst och godast. Själv är jag måttligt förtjust i matlagning och många gånger räcker orken inte till efter femte blöjbytet och tredje tvätten. Det finns dock några alternativ inom färdiglagat. Gillar inte inte heller dom färdiglagade fabriksrätterna. I Finspång och Norrköping finns restauranglagad thaimat från Thai House, en thai-restaurang i Norrköping. Den gillar jag och är synnerligen prisvärd, 75-80 SEK för en portion som räcker för oss två. Ofta kryddstarkt men helt annan känsla än fabrikstillverkade rätter. Kanske dom (Thai House) levererar också till Gnesta? Utomordentligt fin bild med den vindskulpturerade snön. Hälsningar/ Björn
Svar från Benganbus 2023-06-15 08:16
Matlagning är ofta en konst om att hålla inspirationen levande varje dag! Det påminner kanske litet om att ta bra bilder varje dag! Jag har mina grönsaksbiffar, och så e jag bra på pannkaka! Men köper färdig ärtsoppa!
Vi har en Thai i Gnesta, den är också bra, vi brukar hämta där!
Men som sagt, inspiration e viktigt! Även i matlagning!
Tack för bildbetyg! :)
/B