Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Sony introd. ytterligare "disruptive technologies" för att konkurrera stenhårt m. C/N

Produkter
(logga in för att koppla)
Mycket intressant!
Berätta hur du kan ha en sådan inblick i företaget Sonys ekonomi, att du påstår att, - "... deras resurser de avsätter inte räcker till ..." ?

De har sedan 2007 investerat en dryg miljard dollar per år i sin CMOS-utveckling och CMOS-tillverkning. Detta är mer per år än vad Canon lagt ner på R&D inom samma område de senaste tio åren sammanlagt.

Problemet är inte att de inte har den tekniska bakgrunden, problemet är att de varit fullständigt värdelösa på att göra användbara KAMEROR. De har dock blivit avsevärt bättre de senaste två åren, även om deras menysystem fortfarande kan få en civilingenjörsutbildad och efteren fotograf att slita sitt hår i förtvivlan.
 
Försök att hålla den här diskussionen till ämnet (alltså Sonys innovationer, eller möjligen brist på desamma). Flyttade en del uppenbara A99-inlägg till tråden om den kameran ...
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.