Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Någon beställt Eos 350D än?

Produkter
(logga in för att koppla)
sjoholm skrev:
Får man fråga varför?

varför jag gärna handlat hos cyberphoto eller varför det överskred min budget?

Exakt samma prylar:
9652 kr på webhallen jmf 10241 kr på cyberfoto.
Med frakt postpaket och postförskott. 589 kr billigare.

varför hade jag då gärna handlat hos cyberphoto? tja, jag gillar bra fackhandel helt enkelt!
 
Senast ändrad:
AlfaGTV skrev:
Inget personligt mot dig Erik, men du sätter ord på det som många gör idag.
Nämligen, i sin iver att spara några få hundringar så handlar man från exempelvis dataleverantörer istället för fotohandlare.

Om än Cyberphoto är en webbshop, så är de i alla fall garanterat mera servicevilliga och kunniga än JME vad gäller fotogrejer.

Jag tycker det är lite synd att man tänker så, för jag tror nämligen att specialisthandel måste finnas. Vilka av er skulle handla er nya bil på Coop? De kanske kan sälja den lite billigare, men har de kunskapen att sälja den och framför allt hantera kunderna efter köp?

Men, men det är väl dagens nya kommers.
/Micke


Du har helt rätt. Jag blev lite ivrig bara i mitt letande efter priser. Jag kommer göra som så att jag köper ett 50 1.8-objektiv och ett 1GB sandisk extreme III-kort på B+H i New york, vilket jag tjänar en tusing på. sen köper jag kamerakitet från Cyberphoto för att få Garanti. Det känns bättre.




förresten, jag har lagt upp några testbilder från 350d här:

http://hem.bredband.net/content/canon/

Hur står sig bruset på iso 1600 jämfört med 300d/20d -ni som vet?
 
Senast ändrad:
vi får väl se.
Bägge kamerorna har DIGIC II-bildprocessorer, 20D har en 2 mm bredare CCD. Jag tror inte att det hänger på dessa 2 mm, och det skulle förvåna mig om de använde olika brusreduceringsalgoritmer, med samma processor.


och ja, jag har beställt en 350D. Osedd och oskrivet.
Leverans på onsdag. Vi får väl se.
 
Jag vill gärna beställa den men det är ingen som tillåter mig. Jag är en fattig student och det är inget företag som tillåter mig ta kameran på avbetalning :(
 
fizen skrev:
Jag vill gärna beställa den men det är ingen som tillåter mig. Jag är en fattig student och det är inget företag som tillåter mig ta kameran på avbetalning :(

JME data har 36 månaders studentlån. Jag kan inte villkoren, såg det bara som hastigast när jag var där och kikade...
 
Jo, jag vet. Jag har försökt men det fungerar bara om man pluggar på högskola eller universitet. Jag pluggar på en KY-skola.
 
Häpp. Nu har iallafall jag beställt. Det blev inte Cyberphoto trots allt. Jag gillar att kunna gå till en fysisk plats och utnyttja min talang för att klaga ifall något går snett.
Så det blev Webhallen. 8395 kr för kitet är en femhundring billigare än Cyberphoto, och jag har handlat en jäkla massa grejer där tidigare utan problem. Man kan alltid avbeställa om man ångrar sig, även om det man beställt kommit till butiken redan.
Andra prylar som CF-kort och extra objektiv köper jag i New york.
 
Den som får sin 350D först

Får väl lova att han/hon lägger ut en liten spontan minirapport här på fotosidan så fort köparen har den i sin hand. Så att vi andra köpsugna kan stilla vår nyfikenhet.
 
Re: Den som får sin 350D först

Uttryck skrev:
Får väl lova att han/hon lägger ut en liten spontan minirapport här på fotosidan så fort köparen har den i sin hand. Så att vi andra köpsugna kan stilla vår nyfikenhet.

Absolut. Det lät som att min skulle dyka upp i slutet av mars och det är väl lika för de flesta tror jag.
 
Det verkar tidigt med onsdag!

Ingen leverantör jag pratat med i tyskland kan leverera före april.

Vilka leveransdatum har era leverantörer uppgivit?

JME-data uppgav 15 mars vid min beställning för någon vecka sedan.

-Ramona-
 
Nu har jag också beställt och det blev webhallen för mig också.

I och med att min 300d blev så vattenskadad att den inte gick att reparera är väl en ny modell en liten ljusglimt. Jag hade dock hellre haft kvar min 300d utan vatten under hela semestern om jag hade fått välja.

-Jimmy
 
JME säger:

Leveranstiden är lite ”flyktig” för närvarande. Ringer man Canon säger de 16 Mars, men enligt Svenska grossister är datumen prel 05-03-25—05-04-10



Så tyvärr kan vi inte ge ett exakt datum.
 
Varför förbeställa eller argumentera över en totalt oprövad kamera. Inte förran kameran har blivit grundligt testad kan någon uttala sig om den är prisvärd eller fungerar bra. Vidare så verkar de flesta, om inte alla, DSLRs ha problem som kräver hastiga firmware uppdateringar.

Om man behöver en beprövad kamera IDAG, med bättre ljuskänslighet och autofokus, större och ljusare sökare (vilken faktiskt är rätt kass till att börja med på 20Dn...) osv, osv, så är 20D bästa alternativ.

Det är möjligt att den billigare sensorn i 350Dn är lika bra som 20Ds, att övrig prestanda är mer än tillräckligt bra etc, men det är för tidigt att uttala sig kategoriskt om detta.

MVH,

p.
 
Jag litar på att Canon gör ett bra jobb helt enkelt.

Skulle det visa sig att jag inte gillar den så får jag väl skicka tillbaks den under öppetköp tiden.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.