Annons

Leveranser av D200

Produkter
(logga in för att koppla)
Slowfinger skrev:
Jag tror att du får 16 000 för din D200 om du säljer den nu. Så kan du köpa en ny F100. Med lite film också... och den finns i lager.

Har redan en F100. Köpte den för 1000:-. Det kallar jag en prisvärd kamera... :-]
Om D200 kostade 5000:- skulle jag inte klaga. ;-]
 
Glömde att jag inte har något objektiv till min D200 nu.. Shit :) vad ska man köpa för något?

Fotade med Nikons 28-75mm 2.8 idag som kostar sådär 19 000 kronor. Det var mysigt. :) Men lite väl dyrt för mig. Kanske någon snäll "Fotosidare" som vill skänka ett till mig? ;-)
 
Förresten, för de som är intresserade av att köpa D200 utomlands: Jag ringde Nikon Sverige och frågade om det som kallas "internationell garanti". Det är mycket riktigt som någon påpekade att garantin bara gäller om man köpt kameran inom Europa. Däremot sa de att man får att "bra pris" om man lämnar in en kamera köpt nån annanstans med ett fel som annars ska gå på garantin.
/Nicklas
 
Var jag som nämde tidigare i tråden att garantin bara gäller inom EU. Dock intressant att höra att Nikon erbjuder ett förmånligt pris på servicen, är ju trotts allt deras produkter - frågan är bara vad de räknar med ett bra pris?

Stefan
 
Bildredigering på D200

Slowfinger skrev:
Fler grymma bilder från D200 medan ni väntar på leverans. Hur sjutton gör han...

http://www.pbase.com/manny_librodo/krystal2

Jag har faktiskt haft lite mailkontakt med Manny som tagit bilderna på den sidan du länka till. Passade på att fråga honom vilka rutiner han har för bildredigering och detta är två länkar han skickade

http://www.treklens.com/members/Luko/workshops/
http://www.trekearth.com/workshops/61240/photo13258.htm

Enjoy! :)
 
Fick äntligen min D200 idag. Tack Uppsala Fotokompani! Jag är mycket nöjd så här långt. Ingen bandning syns!
 
Jag har fått besked från min lokale fotohandlare (Expert-butik med specialinriktning på foto & telefoni) att inom 2 veckor ska min D200 vara levererad enligt Nikon. Hoppas Nikon håller vad de lovar! Jag har köat sedan 051122.

/Nonno
 
Det är digitalmässa på mattssons foto i Lund idag. Tror att jag och Nikons säljare ska ha "ett litet snack"... he he.
 
nonno skrev:
Jag har fått besked från min lokale fotohandlare (Expert-butik med specialinriktning på foto & telefoni) att inom 2 veckor ska min D200 vara levererad enligt Nikon. Hoppas Nikon håller vad de lovar! Jag har köat sedan 051122.

/Nonno

Jag behövde bara vänta drygt en vecka eller två. :) Var tvungen och göra dej lite avundsjsuk. :p Du kommer bli nöjd!
 
Den där säljaren som jag skulle ta ett snack med idag undkom med blotta förskräckelsen pga av att jag fick ett samtal från Mattssons foto idag om att jag har en kamera att hämta :eek:)

Beställde i mitten av december.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.