Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Kamera mobil

Produkter
(logga in för att koppla)
Jo visst blir dom det, men betänk att dom riktiga kamerorna också blir bättre och bättre hela tiden och våra preferenser lutar sig trots allt på sjyssta kompaktdigitaler.
Jag ser fortfarande kameramobiler som en leksak med nödlösningsstatus. Om allt annat falerar kanske det fungerar med telefonen.
 
Håkan38 skrev:
Fyra fotografer, fyra städer och fyra kameramobiler på fyra dagar
http://www.nordicneighbours.blogspot.com/
Mobiler blir bara bättre eller?
Jag har den senaste K800I med 3,2 megapixels upplösning. Själva bildkvaliten funkar för smygdokumentering, men det som fortfarande måste bli bättre, är snabbheten. Dels på af men framför allt fördröjningen (exponeringen) som på kameramobilerna verkar vara i nivå med den på kompakterna för ca 3-4 år sedan. När de egenskaperna blir förbättrade så blir också mobilen ett seriöst bildverktyg. Som mediamaskiner ligger de bästa idag mycket nära ex Archos och och IPod. Mobilskärmarna börjar bli riktigt högupplösta, men även där saknas en viss snabbhet för hastiga förlopp.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.