Annons

Greyhound in action

Produkter
(logga in för att koppla)

street_tess

Avslutat medlemskap
Jag har blivit helt förtjust i att fotografera greyhounds, men jag får inte till det så bra.
Undrar vad man ska göra, har fått några bra.
Tog 200bilder i går och av dem var de tre som var hyffsade, tog två riktigt bra förra sommaren också.

I alla fall undrar om ni har lite tips om man kanske bör köpa en ny kamera, vad ska man ha för någon då. Jag har en Canon Power Shot A3 IS, ganska ny, köpte den för 4000 för 1 år sedan.
Är inte så där jätte bra på att fotografera ännu, så känner ju inte att jag vill lägga ut en massa pengar på en ny kamera om jag redan har en som duger bra.

Nästa kamera kommer nog bli en system kamera heter det va ? I alla fall en sådan man kan byta objektiv och blixtrar på.

I alla fall ni kan väl kolla in på min sida.
Har lagt in mina bästa bilder, bara att fråga om ni vill se de lite sämre bilderna så jag får reda på vad jag gör för fel.
http://www.therese-foton.link.se/
Gå in på hundsidan, sedan tryck på G.
Jag gillar den gula hunden längst upp bäst sedan löp bilden längst ner i mitten gillar jag stark också, de var dom två bilderna som jag blev riktigt nöjd med förra sommaren, men dom andra, skulle jag behöva zooma mer kanske, eller vad gör jag för fel.

Jag skulle vilja kunna ta sådana här bilder.
www.hundfoto.net
och kolla sen på hundkapplöpning

Snälla någon som kan hjälpa mig !
 
Hej Therese!
Jag fotar också Greyhounds (har 2 själv). Gå in på min sida http://www.fokuserad.se och kolla, där ligger lite bilder från träningar och annat. Du får gärna lämna ett avtryck i min gästbok...
Vad gäller utrustning är jag rädd att du måste investera i en systemkamera med ett ljusstarkt objektiv för att komma ner i slutartid och få riktig skärpa i bilderna. Dessutom är ett teleobjektiv att föredra eftersom det kan vara svårt att komma nära och samtidigt får man längre tid på sig...

/Björn
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.