Att spegla det jag gillar.

Företeelser på stan, fotat i februari..

Inga konstigheter med den månaden, den blev som en fortsättning på den likaså milda januari, och dagarna har blivit behagligt långa nu, det gillar man! Det blev lite dokumentära bilder från Stockholms gator så som det brukar bli, bilderna tas på gatorna i city och en hel del i Gamla Stan oftast under mina promenader från city och hem, med en hel del oregelbundenhet oftast då beroende på vädret så klart.. Och de som brukar hamna på minneskortet är som oftast människor med sina blickar, mimik och andra uttryck, även folks mode kan ju vara det som sticker ut, och helst bilder fotade där jag själv inte påverkar motiven, då brukar det oftast bli bra! Så här följer en hel del bilder att titta på för de som vill, ni andra får väl hoppa över..

Det blåser snålt i gränderna även om februari varit rekordmild.. +5°/+7° varmare än vad som är normalt här..

På Helgeandsholmen pågick nån slags utställning/evenemang, såg lite dystopiskt ut på håll..            

Ny dag.. Kaj Pollak, still going!

             

Lite 'metafoto'.. att fota den som fotar..

             

Kanske är det roligare att åka två.. men knappast säkrare..

          

En svängom på Drottninggatan..

             

Exotiskt..

             

Och där kom plötsligt dom igen..

En riktig gatufotograf kanske..

            

Mahatma Gandhi..

              

Det stormar i regeringskvarteren..

             

             

             

     

Tack för mig!

Inlagt 2020-03-05 20:11 | Läst 852 ggr. | Permalink
Med så många bilder blir det som ett menageri och det är nog vad det är! Skansen är överflödigt :-)
/MA
Svar från ehrsa 2020-03-06 11:15
Hej! Skansen är fint, men 'staden' har mer motiv.. :-) Tack! Mats.
Hälsn!
Det var många företeelser du fick på bild och en del sticker ut lite extra bland annat leoparddamerna med sina roliga huvudbonader de var kul sen var det några unga lättklädda flickor som trotsade kylan med korta kjolar.
Ha det gott/Stig
Svar från ehrsa 2020-03-06 11:23
Hej! Ja, det finns mycket motiv här i stan även i februari.. man blir lite förvånad! Men årets februari var ju också rekordmild och fin.. 'Leoparddamerna' bor tydligen i Gamla Stan enligt Bob Bovins 'corre' Mia, enligt en kommentar i en av Bengt Hanssons bloggar där kvinnorna också fanns med, kanske Bengt H. fotade dom samma dag som jag..? Tack! stig. Ha det så bra!
Hälsn!
Hej,
Livet avslöjat i all sin variation.
Härligt bra.
Ha det väl
Bob
Svar från ehrsa 2020-03-06 18:07
Hej! Bra analys! Variationen på motiv är stor.. hela tiden och varje dag.. bäst är helger när vädret är fint! Ja, du vet.. Tack! Bob.
Hälsn!
Kul blandning bilder..inte nödvändigt men om några favoriter plockas så blir det frusna statyer, fotande byggnader, granna skägget, damer kollar mobil mobil och leopardfotografen..
Med vänlig hälsning/Gunte..
Svar från ehrsa 2020-03-07 07:55
Hej! Ja, motiven kan bli lite vad som helst på stan, bara man sticker ut lite.. och motiv finns det.. varje dag, alla dagar i veckan.. bäst är nog på helgerna så klart! Även om jag tycker mig se att asiatiska turister har avtagit en del, troligen beroende på Coronaviruset gissar jag.. Tack! Gunte.
Hälsn!