Att spegla det jag gillar.

Besök vid en bäck..

Den här bäcken rinner från Dammtorpssjön ner till Järlasjön nära Nacka Gård, i Nacka. När vädret är bra och nätterna bjuder på minusgrader så brukar det finnas många vackra motiv vid en bäck, så även här!

En del bilder från denna bäck..

Tack för mig!

Inlagt 2016-03-02 12:28 | Läst 1022 ggr. | Permalink
Fina bilder vid bäcken tycker jag!
Svar från ehrsa 2016-03-02 22:23
Hej! Tack så mycket Dan! Rinnande vatten i form av en bäck vintertid brukar vara ett 'säkert kort', med kameran.. Mer sånt!
Hälsn!
Vacker konst du har fångat.
Detta påminner mig om att det var längesedan jag var till "min" bäck.
ing-marie
Svar från ehrsa 2016-03-02 22:27
Hej! Visst är det fint med en bäck vintertid! Känns som det alltid finns en massa vackra motiv där! Tyvärr hade jag inget stativ med, så jag kunde inte ha så långa slutartider som jag egentligen ville.. Ser fram mot att få se lite 'bäckbilder' från dig framöver.. Det har varit för lite sånt denna vinter tycker jag! Tack! Ing-Marie.
Hälsn!
Så vackert det är med is!
Tyvärr ser jag inte riktigt sådana här motiv, utan springer förbi. Så bra att någon annan plockar fram dem med kameran...
Svar från ehrsa 2016-03-02 22:32
Hej! Lena. Ja, visst är det fint! Man vet också att det är så förgängligt, och isen förändras ständigt om det nu inte är stabilt kallt, då kan även isen vara stabil ett tag, och byggs kanske även på lite.. Och man måste ju också iväg från 'stan' lite.. ;-) Tack!
Hälsn!
I isen kan man hitta många mönster och formationer.
Iskallt i dag, så det var passande motiv.
Svar från ehrsa 2016-03-02 22:33
Hej! Margareta. Håller med om att det var extra kallt på nått sätt idag! Tror att det var vinden som kylde lite extra.. Men is är i alla fall vackert, det vet man att du också tycker!
Hälsn!
Du har små filurer med på dina bilder. I synnerhet de två sista.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2016-03-02 22:38
He he, jag tror att jag också kan se ett par filurer.. och i bild fyra ser jag infrusna 'pillidutter'.. (Var är Heléne A..?) Tack! Lena.
Hälsn!
Naturens egna konstverk..
Fint.
Gun-Inger
Svar från ehrsa 2016-03-06 17:07
Hej! Naturen är ofta bäst på konst också.. som så mycket annat! Bara man ser den! Tack! Gun-Inger.
Hälsn!