Att spegla det jag gillar.

Måndagsturister..

Fint väder och ett ärende mot city, blev via Stadshuset i Stockholm. Och som vanligt fanns det en hel del turister här vid Stadshusets Mälarsida, och detta även en måndag! Och finns det turister, så fotas det ju.. och man behöver själv inte vara rädd för att lyfta kameran, åt vilket håll som helst.. Alla andra gör ju också det!  :-)

Tack för mig!

Inlagt 2015-05-12 21:38 | Läst 1044 ggr. | Permalink
Sköna, fina vårbilder från storstan, jättefina!/ Björn T
Svar från ehrsa 2015-05-13 11:38
Hej! Björn. Ja, det var en riktigt fin måndag med behagligt vårväder, till skillnad mot idag..! Tack!
Hälsn!
Så du har varit en sväng hit nu igen:) Det blev en lite påminnelse till mig om att jag måste besöka denna plats också nästa gång jag är i Stockholm.
Svar från ehrsa 2015-05-13 11:46
Hej! Ja, här hamnar man med viss regelbunden oregelbundenhet.. hmm.. vare sig man promenerar eller cyklar utefter Norrmälarstrand.. Dessutom har dom en fin tillgänglig toa inne på gården där.. Och du ska absolut besöka Stadshuset vid tillfälle! Där kan man få många fina "gatufoto" bilder på andra turister, och det är helt legitimt att fota överallt och alla! Och ta dig upp i Stadshustornet om det är öppet, det är väldigt mäktigt! Tack! Ingemar!
Hälsn!
Ah, de där kolonnerna känner jag igen! Från ett blogginlägg jag nyss läste hos Dan. För jag har ju aldrig varit där. Men det ser ut att vara ett perfekt ställe att fotografera på. Både människor och arkitektur var för sig och tillsammans tycks ge massor av möjligheter att variera motivet. Kul att kunna komplettera ditt perspektiv med människorna, som kommer och försvinner mellan pelarna med Dans bilder därinifrån.
Ha en skön helg!
Eva
Svar från ehrsa 2015-05-14 19:12
Hej! Ja det är helt riktigt, där finns massor att fota, både turister och fin arkitektur! Dessutom känns det helt legitimt, alla fotograferar där, åt alla håll! Och turister är rätt tacksamma att fota, dom bjuder ofta på lite roliga situationer.. Tack! Eva. Ha en fin helg du också!