Att spegla det jag gillar.

En liten fredagspromenad..

Inget märkvärdigt, men en fin "standardpromenad" nu under den mörkare årstiden, som så tydligt börjat.. Idag var det gråmulet i Stockholm men ingen nederbörd, vilket man är tacksam för! Tog T-banan till T-centralen, och tog mig mot Hötorgshallen för en enklare lunch, och sedan promenad via Hamngatan, Nybroplan, Strandvägen, Djurgården och dess färja över till Slussen, för vidare promenad Hornsgatan hem. Med ett fikastopp på nått lämpligt ställe så är det vad man hinner med under en eftermiddag. En mycket trivsam sträcka!

Åhlens City

Hötorget

Passade på att äta min Turkiska burgare på Konserthusets fina trappa, det brukar vara nu som den sista chansen till detta brukar fungera.. snart är vintern här! Brukar vara trevligt att sitta här och titta på folk dessutom.

Fina gatan..

Ned mot Nybroplan

Dyr och väldigt fin bil

Nybroplan, med nån fotoutställning i bakgrunden..

Där finns nu en fin fotoutställning som visar vackra motiv från Turkiet.. kanske lämpligt då med min nyss ätna Turkiska burgare i magen..

Utefter Strandvägen

Oops, här händer nått..

Fin restaurang, med marin omgivning.. vid Strandvägskajen.

Och här går visst hon som "sprattlade" till..  Hur hann dom ikapp mig.. hmm..

Det får bli allt för denna gång, tack för mig!

Inlagt 2014-10-17 23:48 | Läst 1437 ggr. | Permalink
Trevliga stockholmsbilder så här på lördagsmorgonen. En och annan plats känner man ju igen sidan besöket i somras. Visst ser det gråmulet ut men så länge man slipet regnet så skall man nog inte klaga. Ha en bra lördag Jan!
Svar från ehrsa 2014-10-19 09:37
Hej! Ingemar. Ja, det blev en fin promenad från city och hemåt, och regnar det så är det såklart inte riktigt lika njutbart. Det är en trevlig sträcka att fördriva en ledig eftermiddag på under den här mörkare årstiden. Känns som det alltid händer nånting att rikta kameran emot här.. Tack!
Mvh!
Härliga Stockholmsbilder, blir glad av blommiga kläder-kvinnan, spratteltjejen och röda cykelbanor. Bra där Stockholm! Fint fångat av dig.
Svar från ehrsa 2014-10-19 09:41
Hej! Tack så mycket! Håller med dig, dessa kvinnor förgyllde min dag.. Och jag slås av varje gång jag promenerar på stan hur mycket mer kvinnor än män man ser ute på stan! Skulle inte förvåna mig om åtminstone 2/3 av de människor man ser en ledig dag är kvinnor..
Mvh!
Härliga och annorlunda snapshots från Stockholm! Gillar verkligen ditt bildseende! =)
Ha en skön helg!
Svar från ehrsa 2014-10-19 09:43
Hej! Heléne Tack för den kommentaren, den värmer! Hoppas helgen blivit bra för dig också.
Mvh!
Härliga bilder....
Svar från ehrsa 2014-10-19 09:44
Hej! Tack för kommentaren! En sväng på stan med kameran har oftast ganska mycket att erbjuda..
Mvh!