Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Zoomobjektiv till Sony nex-5n?

Produkter
(logga in för att koppla)

xlop

Avslutat medlemskap
Hej!

Jag är helt ny inom fotografering och har nu efter ett par resor fått upp intresset för ett zoom-objektiv inför en kommande resa till vildmarken. Ändamålet för objektivet är att ha för allmän fotografering och natur/stadsmiljö inget specifikt sedan nära på inget filmande.
Jag har förstått att utbudet till Sony Nex 5n i intervallet 18-200mm inte är jättestort och skulle gärna höra vad medlemmarna på detta forum har för åsikt kring de jag hittat. Eller är rentav ett 55-210 objektiv att föredra?Jag väljer att länka från scandinavianphoto, hoppas det inte räknas som reklam.

http://www.scandinavianphoto.se/produkt/14107795/sony-e-18-200-3-5-6-3-oss-le

http://www.scandinavianphoto.se/pro...-18-200-3-5-6-3-di-iii-vc-svart-till-sony-nex

http://www.scandinavianphoto.se/produkt/10812180/sony-e-18-200-3-5-6-3-oss

Jag har varit inne på såväl Scandinavian Photo och Japan Foto och frågat (här i Malmö) men ingen av de jag talade med verkade ha någon kolla på skillnader samt för/nackdelar. Har även kollat runt lite recensioner på nätet men det är svårt som en ny amatör.

Väldigt tacksam för all input i denna fråga!

Tack på förhand!
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.