Annons

Val av gömsle?

Produkter
(logga in för att koppla)

Digi

Aktiv medlem
Hej, skulle kanske köpa mig ett gömsle lite senare. Men vad finns det att välja mellan?

Vh Markus
 
Enda jag har sett
http://www.scandinavianphoto.se/?45400

Bättre att bygga ett själv med ett billigt kupoltält som grund och kamoflagenät från ÖB
 
Jag har precis gjort som Fredrik beskrev.

Köpte ett enkelt kupoltält för 104 kr och sedan kostade jag på mig att beställa ett dubbelsidigt grönt/brunt kamoflagenät från http://www.wildlifewatchingsupplies.co.uk/ för ca 750 kr inklusive frakt.

Fick just bekräftelse på att min order är skickad och det ska bli hur spännande som helst att pröva hur detta kommer att föra mig närmare djuren jag vill fota :)

/webb
 
Digi skrev:
Hej, skulle kanske köpa mig ett gömsle lite senare. Men vad finns det att välja mellan?

Vh Markus

Jag kör med ett kamoflagenät 5 * 1,6m. Lätt vikt, går snabbt att rulla ihop samt komprimera till "sovsäcksstorlek". Sedan använder jag mig av det naturen står till tjänst med. Spänner det runt ex några buskar, sparar så pass att det räcker att skapa ett tak samt bättrar på med mera buskar och naturmaterial. Sedan är det bara att låta det sitta en tid, ju längre desto bättre.

Försöker att alltid vara på plats så tidigt som möjligt senast innan gryningen. Tar upp lämpliga "skottgluggar" samt riggar utrustningen...sedan är det bara att v ä n t a...och inte prassla allt för mycket med fikasäcken...inget hårt bröd eller prassliga kolapapper. ;-)

Pris: 298 kr (Granngården, Örebro)
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.