Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Specialister?

Produkter
(logga in för att koppla)

Sushan

Avslutat medlemskap
När jag läste tråden om vad som är så bra med fågelbilder så kom jag att tänka på en sak... är det så att killar/män gärna specialiserar sig på en viss typ av bilder, som exempelvis fågelbilder?

:: Susanne ::
 
Ja, just det där med fåglar och fågelskådning verkar det som att det är just män som fastnar för. Det är inte många tjejer som man ser ute i fält, men det verkar som intresset har ökat hos tjejer de senaste tio åren, då man ser fler och fler ute nu än tidigare. Värre var det på 80-talet...

/ Daniel
 
Perfekt ställe att ragga på alltså, det är en fördel om man ser ut som en skata *skratt*
 
Hehe

Visst kan det vara så. En del gräver ju ner sig i flygplan, fåglar och grejer. Men å andra sidan kan tjejer också snöa in på ett område, som exempelvis hundar. Det handlar nog om hur man presenterar sig själv. Killar kallar sig nog gärna för specialister, medan tjejer gärna tonar ned sitt intresse och säger att det är en "hobby".
 
nope.. jag fottar vad som helst... bara det är spännande, intressant och jag lär mig nått nytt så är jag med på alla projekt...



C.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.