Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

OBS!! Nytt batteripack/grepp för D50

Produkter
(logga in för att koppla)
Som det ser ut på sidan du länkar till så har det inga andra funktioner än att utöka batterikapaciteten. Står inget om höjdavtryck.
Med tanke på att D70(s) inte har stöd för vertikalgrepp då detta var förbehållt den dyrare D100 så kan jag inte tänka mig att man inför stöd för detta i en instegsmodell som D50, som är strippad på funktioner i jämförelse med D70(s).
 
ursäkta en novis vad menas med vertikaltryck vertikalgrepp höjdavtryckare fattar zero plz tell me ;-)
 
Vertikalgrepp/batterigrepp är en "kloss" :) men monterar under kameran som möjliggör att hålla kameran i vertikalt läge med bra grepp för handen, och även en "avtryckarknapp" på. Ofta finns även ratt/-ar för slutare/bländare på sådana avtryck. Nikons kameror D50/D70/s har dock inga kontaker som möjliggör mpntering av sådant grepp, men tredjepartstillverkare har gjort sådana grepp, som dock kräver viss mod. av kameran eller användande av IR.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.