Annons

Konst eller porr... Var går gränsen?!

Produkter
(logga in för att koppla)
Jag tycker att reportaget om porr i nya Foto var mycket bra och Simon Foxtons citat "modefotografin idag leker med, nästan exploaterar pornografi, dock med den vanliga prydheten i behåll" var klockrent!
 
Nja, jag tycker nog inte artikeln var så bra. Jag har fortfarande grepp om boken som artikeln baserar sig på.

Jag håller heller inte med citatet då jag tycker att modefotografin inte har lyckats behålla prydheten men modebranchen kanske tycker det själva vad vet jag. Fast jag anser iofs inte att det är ofint att vara opryd. Prydhet är inget jag eftersträvar utan ser det mer som en mental begränsning.

Tycker vidare inte att bilderna på något bra visar hur fotograferna tolkar porr. Hade inte texten varit så skulle jag inte ha en aning om att de handlade om porr över huvud taget i de flesta fall.

Det var ju iofs bra att tidningen tåg upp ämnet men det var ju synd att det inte var lite mer djuplodande. Diskusionerna här på sidan har varit betydligt mer givande än den artikeln.

Mvh
Maverick
 
Man måsteläsa mellan raderna och inte tolka varje ord som någon slags mattematisk sanning. Du förstår väl vad han menar... typ rumsren, respekterad och accepterad form av exploatering av porren, tycker du att det är en mental begränsning i det sammanhanget?
 
Är inte säker på att jag förstår din fråga. Men givetvis förstod jag att det var "rumsren" de avsåg när de skrev prydhet. Jag tycker dock inte att modefotograferna har lyckats med det. Lika lite som med Heroin-Chic trenden.

Nu är jag säker, jag förstår inte din fråga. Men saker som prydhet, svartsjuka, avundsjuka osv tycker jag är mentalt begränsande. Vissa saker är det väl bra att det mentala begränsar då det fyller en viss funktion. Men prydhet t ex och likaså avundsjuka fyller ingen för mig vettig funktion utan hindrar mig bara.

Mvh
Maverick
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.