Annons

Interpoleringsprogram

Produkter
(logga in för att koppla)

rubicon

Medlem
Någonstans såg jag ett test på interpoleringsprogram. Genuine Fractals har väl ansetts vara ett av de bättre men här slogs det av testvinnaren, som hette vad? Var såg jag testet? Någon som är mindre glömsk kanske kan svara.
 
Det finns ett flertal sätt att interpolera en bild, det märkliga är att när vi testade de flesta program för något år sedan och bla Genuine Fractals,Binuscan mfl så kunde vi inte på det som motsvarar en 50 x 70 kopia se någon skillnad på dessa uppräkningar eller en från Photoshop rakt av.
Vi kunde inte heller på en kopia se skillnad på denna metod http://www.fredmiranda.com/SI/ eller vanlig uppräkning via PS.
Möjligen kan du se skillnad om du skall göra extremt stora kopior.
Andra här på Fotosidan har kanske en annan erfarenhet.
Jag använder Photoshop
Mikael
 
Senast ändrad:
Det heter Blow Up och kommer från Alien Skin Software http://www.alienskin.com/

Det är helt suveränt bra, äger det själv och är helnöjd, behöver det då och då till mina D2Hs filer och jag suktar inte längre efter mer pixlar :)

Jag har nyligen fått hem en förstoring på 150x100 cm som är en interpolering med BlowUp från D2Hs som ser häpnadsväckande bra ut, alla som sett den står och gapar med hakan i golvet när man säger att den är gjord från en kamera med endast 4 MP, det är en riktig pixelmyts dödare :=)

/kent.
 
Senast ändrad:
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.