Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Inom kort kommer Nikon vilja presentera något för dig.

Produkter
(logga in för att koppla)
ja det råder nog inga tvivel om att det är en ersättare till D70 ialla fall... bara o se vad den där "teaser" reklamen berättar så förstår man vaddet handlar om... däremot specen får man väl vänta på...
 
Fritt översatt. Ja dom kan då locka och markandsföra sig...

"Mer kraft"
"Mer kontroll"
"Mer mångsidig"
"Mer spänning"
"Nästa Nikon"
"En ny 10.2MP DSLR till utbudet"

"Intigrerar kvalitet och prisvärdhet för att möta kraven från passionerade Foto entusiaster"

plus en klar skarv mellan kamerakroppen och blixten tyder på en D70 ersättare...
 
japp så är det bara.. ny kamera=bättre bilder :) och uppgradering med panikförsäljningav ens gammal och dåligamera ett måste ;)
 
Kalle_B skrev:
japp så är det bara.. ny kamera=bättre bilder :) och uppgradering med panikförsäljningav ens gammal och dåligamera ett måste ;)
Vad jag mest menade är att nu när den nya superdupernikonen kommer så kan ju unga begåvade tjejer & killar köpa beggade D70:eek:r för ingenting! Tänk va mycke nytt bra vi kommer att få se!!!

De som byter funderar väl mest på när nästa modell kommer & hur mycket bättre den kommer att vara...

//Larsa
 
.Z. skrev:


För övrigt så ska du inte byta, du ska ut & fotografera & vara glad över att du har en fin utrustning!

Många ondgör sig över att vissa tillverkare inte har ett tillräckligt stort optikutbud, jag vet inte vad dessa, ofta unga amatörer saknar & hur mycket pengar dom tänkt plöja ned i optik?

//Larsa

Det är ingen brist på fotograferande, men strategiska steg kan vara nödvändiga att ta. Ibland även praktiska om plåtandet ställer några speciella utrustningskrav, många telefotografer har ju t ex gått över till Canon. Och det gör man ju inte frivilligt!
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.