Annons

hård fotoväska

Produkter
(logga in för att koppla)

vee

Aktiv medlem
vet inte om den här tråden hamnade rätt nu..
men, kan nån tipsa om en hård fotoväska..
skall användas tillsammans med skoter.. får inte vara så stor.. behöver endast rymma en kamera, litet tele och ett makro objektiv.. och gärna nån rulle film =)..
 
Själv har jag en väska från Underwater Kinetics (modell 821) som jag använder när jag tycker det behövs. Den är gjuten i plast och, o-ringstätat lock och när jag köpte den ingick skumgummi att göra inredning av. Jag har även en liten box från samma firma. Sen finns det Pelican Peli-case som är bra mycket finare än den jag har men jösses vad dom är dyra.
Jag hittade en firma i Göteborg som har Pelicans grejer: http://www.emscases.se . Var man kan köpa Underwater Kinetics vet jag inte men det är CBM-produkter i Nacka som är generalagenter så dom borde väl kunna visa på en återförsäljare: www.cbm.se
Annars vet jag inte vad det finns för färdiga grejer att köpa men man kan ju alltid modifiera matburkar och sånt men då är det nog svårt att få tag i nåt som är stort nog.
 
Senast ändrad:
Jag kan rekommendera Pelicans hårda väskor i plast.
Dom finns i massor av storlekar, är väldigt starka och skyddar utrustningen bra mot stötar. Dom är vattentäta och lätta att inreda. Dom finns att köpa i Sverige.
Nackdelen är väl att dom är ganska tunga.

Olle

http://www.pelican.com/
 
Ett billigare alternativ vore att skaffa sig en kylväska (hård) och klä den med mjukinreddning:)

Per-Olof Nordin
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.