Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

gå direkt till första olästa

Produkter
(logga in för att koppla)

henq

Aktiv medlem
När man går till huvudsidan för forumet så kan man ju klicka på "Läs nya diskussioner/svar". Allt väl så långt.
Men varför finns det inte en länk vid alla ämnen om att gå direkt till nya olästa meddelanden? Gå till sista meddelandet känns inte relevant, då måste man ju ändå kolla om det kommit nya ovanför.
Jag vet att det finns en "Gå till första olästa" när man väl kommer in i tråden men det är två klick... dessutom två "back" för att komma tillbaka till listan igen.

Har jag missat nåt?
 
Ja, du har missat den brandgula pilen i datumkolumnen i forumlistningarna. Jag öppnar alltid trådar genom ett controlklick på den.
 
Har kollat lite i koden på söksidan man får upp efter ett tryck på "Läs nya diskussioner/svar".
Allt verkar förberett för att kunna komma till första olästa men det är utkommenterat. Så hur kommer man i dagsläget till första olästa?

Såhär ser det ut (hur gör forumet med html-kod tro):

<!-- <a href="showthread.php?s=&goto=newpost&threadid=75372"><img src="images/firstnew.gif" border="0" alt="Gå till första nya diskussion" align="absmiddle"></a> -->
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.